Godmorgon!

2011-08-03 09:25:41 Hälsa/kropp
» Kommentarer(2) «


Sitter med en sovandes Hugo i famnen.. passar på att blogga lite ;)

Igår hade jag lite "ta hand om mig själv" time, duschade, gjorde egen ansiksmask, fixade naglarna, åt lite mörkchoklad och honungsmelon (att bara ta hand in utsidan går ju inte, hehe), smörjde kroppen. Ansikstmasken jag gjorde fungerade verkligen! Kände och såg super ren och fräsch ut efteråt..

Receptet på masken
♦ Ca 1dl Naturell youghurt
♦ Ca 2tsk Honung
♦ Ca 1krm Gurkmeja
♦ Ca 1/4 Banan
♦ Några droppar olivolja

Jag vägde mig förresten på BVC och nu har jag "bara" 9 kg kvar av graviditets kilona. Suck, känner att de går sååååå segt. Borde kanske ut och röra mig mer.. :)

Just nu - har inte dragit upp persiennerna ännu :P


Kommentarer
Postat av: Sofia - Wilburs mamma ♥

Jag har satt upp delmål på min viktnedgång och varje gång jag når ett delmål så får jag någon form av belöning. :) Första delmålet klarade jag i måndags och den belöningen tänkte jag ta till helgen. Det är just en "hemmaspakväll". Tänkte åka till mamma och göra det för hon harbubbelbadkar. :) Det är så skönt att få tand hand om sig själv litegrann. :)

2011-08-03 @ 11:01:00
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: jennie

"ta hand om mig själv" är för mamman i detta hushåll att få äta frukost, lunch o middag en dag + få sitta själv en stund utan elis i famnen/knät och utan att ha något "måste" att göra. DET är lyx! ;D

2011-08-03 @ 14:53:25
URL: http://failsafe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback