Amnings-bh!

2011-05-24 18:04:29 Allmänt
» Kommentarer(6) «


Imorgon ska jag och Tobias ner på stan och kolla efter amnings-bh:ar och detta är som en stor jungel för mig! Jag ska iallafall kolla in på Lindex, H&M och dessa vanliga butiker - inga svindyra underklädsbutiker. Frågan är nu vilken storlek man bör köpa?! Innan jag blev gravid hade jag 75 B, nu har jag 85 C. Eller jag hade det sist, har inte haft bh på jätte länge för den jag köpte i 85 C sitter för hårt runt om så efter ett tag känns de som jag inte kan andas. Har använt min bikiniöverdel den senaste tiden istället.

Borde inte en C-kupa räcka rätt så bra? Men måttet runt om då? För man minskar väl där efter bebis är ute?
SKRIV ALLT NI VET ANG AMNINGS-BH:AR, jag vet själv ingenting typ.

Denna från Lindex var fin iallafall. :)


Kommentarer
Postat av: Rebecca mamma till en pojk :)

Köp en som passar i kuporna nu och som passar lagom när du knäpper den i det mittersta knäppet :)

2011-05-24 @ 19:01:39
Postat av: jennie

akta så du inte får "tut"bröst i amningsbhn. det fick jag så jag lämnade tillbaka den,jag rekomenderar att fortsätta använda bikiniöverdel tills mjölken runnit till o att du ser att amningen funkar som den ska så har du sparat några slantar ifall du måste köpa en till större lr mindre

2011-05-24 @ 19:27:54
Postat av: Jessica ♥ mamma till alicia ♥

Jag hade väntat till mjölken runnit till :) Jag väntade och köpte amningsbh till typ 3 dagar efter förlossningen, passade i affären, kom hem och då var dom för små.. Så det är verkligen svårt det där.

2011-05-24 @ 20:37:52
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: Magda - Mamma till Elliot

Nu köpte jag en som var bra med töj i, men jag köpte en som passade innan förlossningen. Mina bröst blev svullna när mjölken rann till (bh:n passar dock ändå) och gick sedan ner till storleken de var innan förlossningen. Mina bröst är fortfarande samma storlek som när jag var gravid och omkretsen ändrades inte runt under graviditeten. :)

2011-05-24 @ 21:13:36
URL: http://momalicious.se
Postat av: Johanna Falk :)

Jag köpte en innan graviditeten och det var väl en 85C tror jag med. Men den passade på mig och passade jättebra under amningen med. Dom blir ju stora som bomber då! :P Köpte min från Lindex har jag för mig, med avtagbara band osv. Jättebra! :)

2011-05-24 @ 21:54:41
Postat av: felicia - 19 år och mamma

så tänkte jag också! alltså att man skulle behöva större storlek.. och det behövde jag kanske till en början.. men jag gick ner mina gravidkilon ganska snabbt och bharna blev stora och hängiga.. såå fult..mitt tips är att köpa vanliga "toppar" i mjukt och stretchigt tyg om du förstår vad jag menar.. det har jag gjort och det är hur smidigt som helst.. bara att dra ner =)

2011-05-24 @ 22:31:12
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback