Bm besök

2011-05-23 08:53:18 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hej och God morgon!
Idag är det barnmorske besök som gäller, förhoppningsvis det SISTA som behövs. Så sa jag förra gången men så blev det ju tyvärr inte. Idag ska vi träffa våran vanliga barnmorska, inte den där andra som hoppade in för henne en gång. Bara FÖR ATT våran barnmorska är så konstig eller vad man ska kalla henne så kommer hon säga att bebisens huvud inte är fixerat medans två andra barnmorskor som har kännt har sagt att det är det. Det skulle vara så typiskt henne. Haha. Det visar sig..

Kl 9,30 ska jag ta en buss ner på stan och sen väl nere på stan kommer jag få vänta på bussen till Grycksbo i 35 min. Kul va?! Jag känner mig fett pepp, speciellt för de är så fint väder - NOOOT! Helt grått och trisst, ser ut som de ska börja regna när som hellst.

Aja, nu måste jag iallafall fixa mig lite. Mitt hår är fortfarande i bollen jag hade mitt på huvudet hela dagen igår. Och kläder som passar måste hittas. DE är inte de enklaste kan jag berätta! Tur att min älskade Tobias tvättade igår. (Första gången han tvättade HELT själv) ♥ Hihi.

Kommentarer
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

Åh, du har BF imorgon :D Shit :) Ska bli så spännande att se vem av oss som får först! jag tror du faktiskt ;P

2011-05-23 @ 11:31:40
URL: http://saharan.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback