INTERNET FUNGERAR!

2011-05-04 11:51:03 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Hej, internet har hoppat igång nu.. SÅ BRA för jag har verkligen saknat att blogga och er mina läsare!

Dagarna rullar på, jag gör inte speciellt mycket.. sover mycket gör jag! Mina favorit hobby´s är att ligga i sängen och kolla ut genom fönstret på trädtopparna som åker fram och tillbaka med vinden för att till slut somna, vara ute och gå och kolla på Scrubs (vi har bara 1,2,4,6 och barnkanalen här hemma). Men åh vad härligt nu kan jag lägga till sitta vid datorn i listan också! Har tidigare sprungit runt med mobilen i handen 24/7. Hehe.

Idag går jag in i vecka 38 också, så nu har jag gått 37 fulla veckor och bebis räknas som "färdig". Känns som jag nått en milstolpe nu. Vill att de ska börja hända lite mer nu, ha lite ont, få fler sammandragningar osv osv. Två saker jag längtar efter rätt mycket nu är när slemproppen går och när vattnet går, då borde man känna att de närmar sig! (speciellt om vattnet går, hehe).

Här kommer lite bilder från tiden då jag inte bloggade:

Kim, Carina och Kims vovve var och hälsade på. Betti tyckte verkligen inte om honom.. haha. (Jag vet inte varför han har blöja fortfarande, antagligen för han kissar inne annars.. de var många som reagerade på att han hade blöja sist jag la upp bild på honom. Så nu vet ni)


Måla måla mååållaaahh.. Sjukt drygt var det för armarna!


En dagens outfit och så..


Missen och jag har kommit nära varandra under dessa dagar, vi har pratat om allt mellan himmel och jord!


Rätt så charmig bild.. jag kan vara ful jag med. :P


Dagens mage (37+0) och VÄRLDENS godaste flingor.. köp dom! Konstigt nog blir jag inte fit av dom.. som hon på framsidan av paketet. :/
Kommentarer
Postat av: Janina

tycker du att din graviditet har gått fort? Eller går den långsamt. Jag är med barn i v 13. Du känner inte mig. Hitta din blogg på google. Den är bra! Hoppas du fortfarande är aktiv när eran son kommer!

2011-05-04 @ 12:10:59
Postat av: Carina Sjödin Jernberg

Läste om den nakna kineshunden......har en bekant som har en hane också han kissar också inne.....dom var hit en gång då kissade han på ALLT till och med på Nelly (((

2011-05-04 @ 14:16:30
URL: http://kochin.page.tl
Postat av: Marie ♥ BF 26 juli

Haha, du borde skicka ett klagomail till nestle och bifoga samma bild till vänster och säga att fastän du äter dom så blir du inte fit utan rundare ;)

2011-05-04 @ 15:11:53
URL: http://lifebymarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback