Onödigt inlägg

2011-05-12 18:25:49 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Efter regn kommer solsken! Åskan och regnet avtog snabbt och från spöregn och åska gick de över till strålande sol på bara någon minut.. jätte konstigt. Haha.

Tobias farmor och farfar har varit förbi här en sväng, vi fick en gammal cykel av dom. En som dom använde förut, men de är så gamla nu att de blir inge mer cykla för dom. (Låter taskigt men de är ju sant). Jätte bra, cykla är smidigt och går snabbt! Nu ska jag snart ha in plåten med dagens middag på in i ugnen, jag är lat idag och kör allt i ugn. Haha.

Höjden av lathet?Direkt efter jag skrivit detta inlägget så ser jag hur de blinkar till utanför fönstret, sen blev de myrornas krig på tv:n och sen small de till så jag trodde himmelen skulle gå sönder! Herrejisus.. läskigt!

Kommentarer
Postat av: Marie ♥ BF 26 juli

Brukar bli ugnen många gånger här också :p Så smidigt! Maten sköter sig själv och man behöver inte anstränga sig ;)

2011-05-12 @ 19:09:21
URL: http://lifebymarie.blogg.se/
Postat av: Jennie - Med bebis i magen

sv: Man får ta det som det kommer. Jag kommer inte åka hem om amningen inte alls kommit igång, men annars kommer jag det. Jag har ett liv här hemma med att ta hand om och vill bara få komma igång i vardagen. Men man får se hur det ser ut när man väl är där :)Grattis till bebisen :)

2011-05-12 @ 20:23:35
URL: http://jenniezen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Min amning har funkat jättebra fram tills nu. :) Jag antar att det är slitage. :P Jag ska inte sluta amma bara pga detta. ;) Haha

2011-05-12 @ 21:07:22
URL: http://idamariasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback