Önskelista?

2011-05-20 12:38:53 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Jag har tjatat på Tobias om vissa saker vi måste köpa som vi fortfarande inte har men han säger att vi ska önska oss det i present (sån där present man tydligen får för bebisen kommit ut) men hur ska alla veta vad vi behöver? Ska vi ringa runt och säga "Duuu, bara så du vet så vill vi ha det och det". Nej de känns jätte knäppt och dumt för jag tycker egentligen inte att någon behöver köpa något åt oss. Vi kan göra det själva. Jag förväntar mig liksom inga presenter.. :) MEN Tobias tyckte de var en bra idé att göra en önskelista här på bloggen, ifall någon jag känner vill köpa något. Känns knäppt och krävande men som sagt så vill jag egentligen inte att någon ska köpa något för vi kan köpa allt själv med tanke på att alla grejer vi behöver är så dyra.

PS: Kom ihåg att spara kvitto ifall någon köper lika.DS.

Babygym - Finns på Babyproffsen.


Bröstpump - Finns på babyproffsen och kanske apotek.


Barnvagns parasoll (Svart) - Vet ej vart det finns men antagligen på Babyproffsen.Påslakansett till bebis - Finns på Jysk och Babyproffsen. Billigast på Jysk!


Och så en sak till MIG som jag önskar mig det är en Belly bandit, den används direkt efter förlossningen och i några veckor framåt för att återfå figuren. Kostar ca 300 kr begagnad och om någon vill ge denna i present får den höra av sig till mig så jag kan kolla runt på blocket eller något. Eller om man vill köpa den helt ny utan att jag vet så ska jag ha storleken XS - hudfärgad. Finns kanske på babyproffsen, vet inte.. annars på internet.

Vilket hemskt inlägg, men kom ihåg jag tigger inte! Vill bara hjälpa till på traven om de är någon som undrar.

Kommentarer
Postat av: mamsen

Hej på er gullungar!

Klart att det var en bra ide o skriva vad ni vill ha!

Jag har funderat över vad jag ska köpa när guldklimpen kommer.Så nu vet jag. Kram o puss!:)

2011-05-20 @ 18:12:35
Postat av: Carina Sjödin Jernberg

Jättebra men jag hör av mig mer så ni inte fått två av nåt....

2011-05-21 @ 18:29:01
URL: http://kochin.page.tl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback