Orklös

2012-01-24 12:24:15 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Puh, blev liggandes för länge i sängen imorse.. så det gick alldeles för lång tid mellan middagen igår och frukosten idag, hela 18 timmar! När det blir såhär är jag helt skakig i kroppen och orklös, hoppas det går över snart.

Jag hade planerat hela dagen egentligen men när jag mår såhär vet jag inte om jag orkar. Hade tänkt gå ut på en riktig långpromenad, tvätta och städa lite tills Tobias kommer hem. Vi får väl se vad jag hittar på. :)En fråga från en Anonym:
Vad är det för shake du dricker? å va köper du den å hur smakar den? :)

Svar:

Det är cambridge shakes, jag fick nästan en halv låda av Tobias mamma som druckit såna förut men inte gör det längre. Men de finns att köpa i såna där hälsokostaffärer på stan som "Life", men de finns massa olika såna här shakes på internet också. De jag dricker har mangosmak och smakar typ som en milkshake, eller... lite äckligare än en milkshake men ändå ganska goda faktiskt! :) Jag tycker de är super skönt att ha såna här hemma och äta till lunch, då slipper jag ställa mig och laga någon riktig mat. De innehåller alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver av en måltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback