Sista kvällen

2013-01-04 20:42:28
» Kommentarer(2) «


Sitter i soffan just nu, har nattat Hugo för typ lite mer än en timme sedan... Tobias är inte hemma ännu för han och några vänner har tömmt frådet och kört det till nya frådet. Imorgon flyttar vi! Ikväll är sista kvällen i denna lägenheten, jag tvättade min sista tvätt här idag och jag lagade middag för sista gången i vårar kök tidigare. Det är ganska konstigt att tänka så. Men vad jag längtar till den nya lägenheten! Det ska bli så skönt med större och så kul att få fixa och trixa hemma. Innan har vi ju inte fixat så fint hemma med tapeter och sånt eftersom vi visste att vi skulle flytta inom en ganska snar framtid. Nej, jag längtar... om ca 12 timmar börjar flytten!


Bilder på nya lägenheten

2013-01-02 14:52:34
» Kommentarer(0) «


Okej, nu kommer ju dessa bilder hamna huller om buller eftersom de gör det när jag bloggar från blogg.se appen. Den är ganska värdelös! Men det är iallafall Hugos rum med de två garderoberna (och dom ska flyttas till våras sovrum) det är väldigt avlångt så de var svårt att få en bra bild, sen är det köket med de stora fönsterna, vardagsrummet med utgång till balkong, toaletten med det heeeemskt hemska golvet (men vi ska försöka matcha det med handdukar, ljus och duschdeapperi så det inte ser så hemskt ut) och så vårat jätte stora sovrum. Hugos rum ska tapetseras om, likaså vårat rum. Och det ska väl göras om ganska mycket.. Typ nya handtag på luckor/lådor i köket, kanske helt nya luckor till och med.. Och sen massa småfix. Ska bli roligt! Vi flyttar lasset på lördag, fram tills dess kör vi bara lite smått med bilen. :)


Bakisdagen #1!

2013-01-01 09:46:27
» Kommentarer(0) «


Hallå där! Tänk vad många som är bakis idag, stackars människor. Fast dom hade säkert kul igår/inatt. Själv ska jag hem till min mor där det är lugnt och tyst (Tobias och Hugo ska börja packa här hemma idag) för jag ska börja plugga på min psykologi kurs. Har kikat lite på uppgifterna och dom ser ganska intressanta ut. :)

Vi var förresten uppe till 12-slaget igår. Eller vi låg i sängen med persiennerna neddragna och hörde på smällarna. Hugo vaknade inte alls! Konstigt. Sen somnade vi och sov som stockar, var måttligt trött i morse när Hugo stod på min kudde bredvid mitt huvud och hoppade och studsade. Tror en bit hår följde med under hans fötter också. Ajaj!