Min hudvårdsrutin

2014-02-12 12:38:24 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Detta är vad jag använder + olika ansiktsmasker ca 1-2 dagar i veckan som kommer från Thailand. Nästa gång mamma ska dit igen ska jag skicka med henne pengar så hon kan köpa typ 100 stycken! En del av dom jag testat har verkligen varit jätte bra. 

Det negativa med ögonkrämen och Vichy normaderm är deras förpackningar, pumpen är väldigt behändig så länge det finns produkt i förpackningen men sedan när dom tar slut så är det så plötsligt. Man ser eller känner ju knappt när dom tar slut så det är bara helt plötsligt, det blit helt stop och går inte att pumpa mer alls när dom tar slut. Pumpen typ slutar fungera, så det går inte att "spotta" ut lite mer. Tänk om man vore på en resa eller något? Haha. 

När min Neutrogena Visibly clear rengöring är slut ska jag köpa en Vichy rengörings gel istället.. vill försöka att använda endast Normaderm serien, den är bra för lite fetare och oren hy. Vilket jag har!
Den blåa cremen från Vichy har jag som nattkräm eftersom den är lite mer återfuktande, och Normaderm har jag som dagkräm för den är lite mattande också.


 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback