Vi har semester idag, jag och Hugo.

2014-07-23 09:15:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Oj, vart visst rätt glest med uppdateringar här. Två veckor sedan jag skrev sist, då gick jag in i vecka 24... igår gick jag in i vecka 26! 
Allting rullar på som det ska, jag avskyr att vi inte har semester bara. Så därför tog jag ledigt idag och är hemma med Hugo och låssas att vi har semester. Vi ska efter lunchen ta bussen till mormor i värmen, puh. Det är till och med värme-varningar i Dalarna idag, ska bli 30 grader i skuggan och strålande sol. Jag hade till och med ångest igår inför detta, jag kommer bli så sjukt jäkla varm och svettig bara av att ta mig till mamma. Men jag får väl ta en kall dusch eller något när jag kommer dit. 

Jag hade en jobbig dag igår, var super omotiverad att pugga för det första, och för det andra var det så varmt så jag höll på att smälta bort, och för det tredje saknade jag Hugo så mycket att jag typ låg och grät i soffan. Han var ju bara på dagis! Haha, jag tror jag hade något hormonpådrag eller något. Så när han kom hem åt vi middag och sedan cyklade vi till närmsta badplats (ca 2 min här ifrån) och badade. Det var galet skönt i vattnet faktiskt, 24 grader stod det att de var på en tavla där. Synd att den badplatsen är så jäkla överbefolkad bara, igår kl 18 tiden så var det liksom fullt med bilar på parkeringen fortfarande. Undra hur mycket det är där en helgdag på dagen då.. usch. Jag är lite anti emot mycket människor, vill ha de lungt och skönt! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback