Underbar helg

2014-05-19 13:57:57 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Åh jag har haft sån härlig helg med min familj. Vädret har varit på TOPP och vi har hittat på massa kul. I lördags var vi på öppethus på Tobias jobb, där bjöds det på grillade hamburgare och annat skoj, sedan lektes det i lekparken med kusinerna, efter det bar det iväg till farmor för att äta grillat och utehäng medan Hugo lekte för fullt. Sedan åkte vi hem och fixade lite fint på balkongen så man kan sitta där. 
I lördags var vi på öppethus på främys ridklubb, vi kikade på hundar, katter, kaniner, hästar.. klappade djuren och Hugo red på en liten ponny, även kusinerna var med! Efter det åkte vi och grillade korv med mormor i värmen, det blev så varmt så vi åkte iväg till farmor för utelek med vatten efter det. Dagen avrundades sedan hemma med en god middag och ett bad tillsammans med Hugo. 
Nu är det återigen måndag och jag önskar det kunde bli helg igen genast! Älskar att hitta på saker med min underbara familj. Det är så kul att se Hugo lycklig och nyfiken när han får se och testa nya saker. ♥

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria - mamma och gravid ♥

åh jag vill att liam ska få testa på hästridning :)

2014-05-20 @ 10:19:03
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback