Vecka 37

2017-12-30 22:35:47 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag går jag in i vecka 37.
Jag har inga känningar, och bara väntar på tecken att fl är på g.
Det enda pytte lilla förändringen jag kan erkänna är att det förekommer lite mer sammandragningar än vanligt. Men de är inte smärtsamma what so ever. Jag tycker vattnet kan gå typ, nu!
Men sammtidigt sa jag just precis till Tobias att nu.. just NU är lugnet före stormen. Så egentligen borde vi njuta av lugnet nu för snart blir ingenting sig likt igen, ännu en gång ska våra liv förändras. Men på ett bra sätt givetvis.

Håll era tummar att lille gossen vill kika ut innan BF. För den här mamman är trött på sin stora mage och tunga kropp.

 

2017 - bästa året i mitt liv

2017-12-30 22:23:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Imorgon är sista dagen på 2017, och jag kan inte annat än älska detta året!
Året började inte på topp, jag var inte riktigt mig själv och hade dåligt med tid för barnen pga mitt dåvarande jobb. Men i mars fick jag nytt jobb, otroligt tacksam för detta. Jag trivs med mina arbetsuppgifter och alla mina arbetskamrater är underbara. Sedan strax där efter blev jag och Tobias gravida, ett nytt liv! Hur underbart, veckorna gick och vi fick på RUL se en frisk pojke. Vi är himla tacksama för det. Sedan började jag studera mer och mer körkortsteori, det var bara att inse fakta att jag inte kunde leva här ute i Grycksbo utan körkort under den kommande mammaledigheten. Efter en del slit så fick jag det! Äntligen äntligen. Samtidigt som jag slet på med teorin, graviditeten, arbetet och även med de två fantastiska barn vi redan har så började vi planera mitt och Tobias bröllop. Jag kunde känna en stund där att det var lite panikartat att ha så många bollar i luften samtidigt. Men vi fixade det gallant. Så, den 9 december 2017 var vårat datum. Då jag och Tobias blev man och fru. Vilket avslut på detta år. Inte nog med det så kommer 2018 börja med att våran andra son föds, vi längtar!
Jag är verkligen så lycklig just nu, så tacksam över allting jag har i livet.

Jag kan bara önska att 2018 blir lika fantastiskt, underbart och fint som 2017. Jag har lärt mig mycket om mig själv detta år och insett vad som är viktigast i livet. Man ska ta vara på tiden tillsammans och inte ta något för givet. Håll det du älskar närmast och lämna det ovesäntliga åt sidan. Jag ska tänka på det 2018, jag vill inte lägga tid och engeri på negativa tankar eller människor. Det som inte betyder något behöver det inte spenderas tid på. <3 Ursäkta alla klyschiga talesätt men det kan inte vara mer sant. Jag tror alla inser det vid något skede i livet.


Nu ska jag lägga mig i sängen och slappna av, vi hörs väl 2018! Puss på er.
 
 
Tobias på Falu bowling & krog här om dagen när vi var på date.
Min fina man som gör allting för mig, finns inget han inte skulle göra för min skull. Det ska man inte ta lätt på. <3
 

När vi blev man och fru.

2017-12-14 18:43:34 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag är gift nu!
I lördags gifte jag och Tobias oss.
Dagen började som vilken annan dag som hellst, frukost hemma vid köksbordet. lite kaos som vanligt när man bara håller sig inne och barnen vet att vi ska göra något stort senare på dagen.
Vid 10 tiden började jag fixa mig, att locka håret var väldigt tungt och varmt med stora magen och lågt blodtryck. Det var tur jag började i tid för i slutet blev det stressigt iallafall.
Efter håret var klart så fortsatte jag sminka mig, killarna satte på sig finkläderna och efter en stund fick Isabell också sätta på sig sina finkläder.
Strax efter 13 åkte vi in till stan, vigseln ägde rum kl 14.

När alla hade kommit till rådhuset så gick vi upp några trappor och in i rummet där vigseln ägde rum. Jag hade aldrig varit med om en borgerlig vigsel eller gått igenom hur det skulle gå till. Så det var lite rörigt till en början tyckte jag. Men sedan sattes det igång och det blev genast känslosamt och några tårar kom. Efter bara 5 minuter så stod vi där och var man och fru. Äntligen! <3

Efter vigseln togs det kort och vi rörde oss vidare till Blackstone där vi åt god bröllopsmiddag. Det var väldigt avslappnat och inom några timmar så hade de flesta rört på sig hemmåt. Min mamma åkte hem till oss tillsammans med barnen och barnvaktade dem. Jag och Tobias övernattade i finaste sviten på mitt jobb.
Mina kollegor hade gjort så fint i rummet åt oss, med blommor, choklad-doppade jordgubbar, frukt, choklad och alkoholfritt bubbel. Vi blev jätte glada! 
Vi badade i stora badkaret, myste och bara tog det lugnt. Sedan beställde vi mat från Olearys och åt på rummet innan vi somnade helt utmattade.

Vi hade en toppen dag, och snart har vi varit gifta i en vecka. Det känns stort för mig att få vara fru åt Tobias. <3
 
 

Tacksam

2017-12-07 19:27:44 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej på er.
Ni vet känslan när man bara så så jäkla nöjd med livet. Ungefär så jag känner just nu. Tack vare så många olika delar i livet som bara känns kompletta just nu.
Om två dagar blir jag fru, om några veckor kommer mitt och Tobias tredje barn, det är snart jul och 2018, Isabell och Hugo växer och mår bra, vi har ett fint hem som vi trivs så bra i... så mycket att vara tacksam för och se fram emot!
Man borde tänka såhär oftare, istället för att tänka på allting man saknar och skulle vilja ändra på kan man tänka på vad man har i livet istället. Det är viktigt.

Idag tog vi fram lite mer tomtar och julgrejer, Hugos ögon glittrar när han tittar på denna som snurrar runt pga värmen från ljusen. Den plingar så mysigt och jag minns att min farmor och farfar hade en likadan när jag var liten som jag tyckte var så vacker. Den var något extra, jag tror Hugo tycker samma om denna. Det är fint.