Det är DAGS nu!

2017-09-28 19:06:36 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hej på er.

Det är säkert inte bara jag som dragit ut på att ta det där förbannade körkortet alleldes för länge. (?)
Men nu är det fanimej dags, jag tänker inte gå en mammaledighet utan körkort igen. Speciellt inte när vi bor ute i skogen denna gången också. Bara tänk er när storebror och storasyster ska till skola och dagis... dra på ytterkläder på en unge som ska ha alla kläder perfekta, inget får sitta knöligt och allting ska matcha (Hugo), sedan har vi prinsessan Isabell som absolut inte vill ärva kläder varken från sin storebror eller pojk-kusin, allting ska ju vara rosa och gulligull. Sedan skulle vi ha lille bebisen på det också, som säkerligen passande nog skiter eller spyr ner sig precis när man äääntligen ska få komma utanför dörren efter allt skrik och bråk från de andra två.
Hur som haver, när vi äntligen är ute ska det promeneras också... en bit! Vi har köpt en vanlig vagn, ingen syskonvagn. Så Isabell skulle gnälla hela vägen, det är jag säker på. Hon gillar inte att röra på sig, speciellt inte om hon måste. Haha.

Så jaa... vad kan jag lära mig av denna tanke? TA KÖRKORT INNAN UNGEN KOMMER FÖR F*N!

Så det är precis vad jag håller på med nu för tiden, förutom jobb, vara gravid, ta hand om hem och två älskade skitungar. Ifall någon undrar liksom. Vad gör ni?
 
Bjuder på en söt bild från idag när Isabell provkörde vagnen. Hon var super duktig!
 

Kommentarer
Postat av: sara

hejsan!
jag läste om att du läste på NTI innan, jag har en fråga som jag fastnar i och jag såg att du hade skrivat/frågat om samma fråga innan.

kan du hjälpa mig med det?
Svar: Hej! Ja vad är det du vill veta?
Ida Arcari

2017-10-26 @ 12:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback