Äggsallad

2011-08-26 14:13:43 Allmänt
» Kommentarer(4) «


De blev inte så jätte hemskt, men jag är inte nöjd heller.. jag kan leva med hårfärgen ett tag till iallafall. Köpte ju två blekningar för mörkhåriga igår. Vet dock inte varför, fick bara vibbar av att jag kommer behöva dom. Haha

Har precis duschat, ätit äggsallad, fixat mig och nu sitter jag här. Tobias har tagit hand om Hugo typ hela dagen. Dom sitter och kollat på skateboard åkning på tvn. Hugo är en riktiktig tvnörd! Han är faktiskt ovanligt lugn och tyst när Tobias tar hand om honom. Undra om kanske jag guppar och håller på för mycket, jag tror jämt att om man guppar, pratar massa och gör roliga ljud så ska han bli glad. Men han kanske bara blir trött på mig. Haha.

Ska iallafall snart ner på stan och träffa min mamma aka mormor. Sen äta ute med Carl och Lena.Använde det där volym-pudret nyss.. tror inte jag riktigt fått in den rätta tekniken ännu. Tror jag tog för mycket och hade även i hårbotten vilket resulterade att jag blev helt vit. Ni ser ju själva på bilden. Blev inte så värst mycket volym.. men övning ger färdighet! :)

Kommentarer
Postat av: tove - emilios mamma

vill du ha ett tips med volympudret? :) använd det bara på övre delen av huvudet och gör benor och lägg lite puder i hårbottnen o gnugga in lite, men gör det inte i den benan som syns hela tiden :) puss gumman <3

2011-08-26 @ 17:19:16
URL: http://tovediana.blogg.se/
Postat av: Erika

Det finns volymspray att köpa med. Lite enklare att få in i håret och så luktar det fantastiskt gott! Beställ på eleven.se. Billigt med!

http://eleven.se/batiste-dry-shampoo-12309.html

2011-08-26 @ 17:39:51
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag har heller aldrig kommit underfund med det där pulvret! Alla säger att det är värsta mirakelprodukten men t.o.m frisören hade problem med att få volym i mitt hår med den. Typiskt!

2011-08-26 @ 22:08:06
URL: http://Lillamejj.wordpress.com
Postat av: Anonym

Snygg du är!

2011-08-26 @ 22:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback