Akuten igårkväll

2011-08-27 13:10:34 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hugo fortsätte panikskrika igår efter han vaknat så vi ringde 1177 och dom tyckte vi skulle in till akuten eftersom de måste vara något som gör ont på honom. Vi åkte upp och efter ca 40 min kollade en sköterska på homom och allt såg bra ut sen fick vi vänta typ typ 1 timme fick vi komma in i ett skötrum och där fick vi lov att väcka Hugo som precis äääntligen somnat. Han blev jääätte ledsen, vi klädde av honom helt naken och vägde honom sen fick vi klä på honom igen. Såfort han fick ligga mot mitt bröst blev han tyst igen och somnade om. Sen väntade vi ca 30 min och efter det gick Tobias och frågade om dom visste ungefär hur länge vi skulle få vänta på barnläkaren. Då sa dom att de kunde ta ett bra tag för barnläkaren sprang mellan akuten och förlossningen.. då kände vi att vi skiter i allt och åker hem för Hugo var som vanligt och jag kände att de viktigaste för honom vid det tillfället var att få sova ostört. Han hade sovit dåligt under hela dagen. De var väl förmodligen en vääldans magknip han hade stackarn eftersom han mår fint idag. Usch, jag hatar akuten.. mår illa bara av att vara där.


Helt opassande bild till inlägget men Hugo fick sitta ett tag i en stol när vi åt ute. Dock blev han bara mer och mer hängig, slutade med att han satt och slickade sig på magen typ. Haha.
Kommentarer
Postat av: Jennie- Mamma till Melker

Sådär hade min Melker för ett tag sedan också, skrek ovabrutet jättelänge. Det skär i mammahjärtat alltså. Ringde också 1177, och fick till svar att vi skulle massera magen

2011-08-27 @ 23:24:43
URL: http://mittlivsomjennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback