Måndag

2011-08-22 10:48:42 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hejsan! Var ju som sagt till farmor Carina och hälsade på och sa hejdå, lycka till osv igår och nu om bara några minuter ska hon opereras. Läskigt, hoppas allt går bra. Sen när vi kom hem igår fick vi besök av Carl och hans tjej Lena. De var trevligt, fick höra på lite girarr spel och jag gjorde varma mackor år hela bunten. Sen blev det läggdags.

Idag ska vi ner på stan och köpa en bitring åt Hugo, han biter på händerna hela tiden! Han kanske inte kommer tycka om att bita på bitringen ännu men man vet ju aldrig. Sen blir de lunch nere på stan med Carl.

Imorgon ska vi till BVC och ta 3månaders vaccinet. Usch, hoppas han inte blir ALLT för ledsen och att han slipper febern. Mitt lilla hjärta. 3 månader blir han alltså snart, och snart är han 4 månader och då äntligen ska vi börja med smakisar. Woho, längtar! Testade ha en liten mosad bananbit på fingertoppen och stoppa i munnen på honom igår, han smaskade på men de var ingen märkvärdigt. :P

Gårdagens Ida:


Gårdagens Tobias ocg Hugo. :) Och andra bilden är från när vi skulle hämta en gåstol i förådet. Smart parkerat liksom! FETT tunga maskiner men in och ut kom vi tillslut!


"Dehäär var kul de, men tyvärr når jag inte golvet så jag kan gå" - Jag vet att han inte ska sitta i den för mycket, de är inte bra för ryggen. Men vi ville bara testa. :)


Morgon mys i morse ♥

Kommentarer
Postat av: anonym

Måste bara fråga hur mycket har du gått ner från förlossningen? Msåte bara säga att du är jätte fin och har verkligen fått en fin kropp efter din graviditet! :) Vill bara säga att det är jätte roligt att läsa din blogg! Snyd baar att du inte har så mkt tid att blogga, men det förstår vi läsare! ;)

2011-08-22 @ 13:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback