Måndag..

2011-08-15 18:07:24 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Har varit på stan och rännt idag, fikat med farmor Carina och faster Ida, hämtat ut en barnbok på stadsbiblioteket, varit till sjukhuset för att testa Tobias blod för han vill bli blodgivare och sen varit ner på stan igen för att handla dopkläder till mig och Tobias. Tobias köpte ett par chinos och tre skjortor och jag köpte en klänning och en kjol. Vi fyndade verkligen! Jag köpte mina kläder på rea och Tobias sina på Dressman också fett billigt. :) Najs.

 

Annars har det inte hänt så mycket, skrev klart och skickade alla dopinbjudningar idag. Inbjudningarna blev inte så jätte fina, skrev så slarvigt men de blev ju så drygt för handen efter ett tag. Vi stämplade Hugos fot på varje inbjudan och de var ju gulligt iallafall. :) Huvudsaken är väll att man vet plats och tid!

 

Dalahästen på biblioteket, minns när jag var jätte liten och satt på den där. Den var så STOOR då. Hehe. Andra bilden är på en staty jag hittade inne på sjukhuset, jätte fin! :o

Dom håller på att bygga om BB, förlossningen och MVC. När jag födde Hugo och låg på BB fick vi ligga i baracker typ. Fast de var jätte fint och såg ut som vanligt innuti. Sjukt tunna väggar var det, när vi kom in till förlossningen och hamnade i ett rum så var de någon som låg och krystade i rummet bredvid. Lät som hon låg i samma rum och skrek som en gris. Undra hur många som hörde mig när jag tröck ut Hugo.. herregud.. haha. :P

Min dopklänning. Den ser lite tråkig ut men med lite smycken och fixat hår så blir det nog toppen. Den kommer matcha Hugos dopklänning perfekt för de är rosa och blåa rosetter på den.. samma rosa och blå som på klänningen. :) 75 kronor på Lindex, sjuuukt billigt! Den kostade liksom 399 kr från början. :)


En kjol som man kan ha till lite vad som hellst. :) Kanske till och med kan ha den som tubtopp. :) 50 SPÄNN! Också från Lindex.


Kommentarer
Postat av: Stina

Så snygg klänning, du passar jättebra i den!!

2011-08-16 @ 20:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback