Medela bröstpump + flaska till salu!

2011-08-25 18:01:55 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Ska försöka sälja min bröstpump som vi fått NOLL användning för.. har testat den EN gång för att testa bara och den fungerar som den ska men vi har ingen användning för den. Vill inte att min mjölkpdoduktion ska bli annorlunda eller så. Och jag tycker de är lättare om bara jag matar Hugo, känns så krångligt att pumpa ur bara för att Tobias ska kunna mata också. Vi har helt enkelt inget behöv av en bröstpump. Kommer även koka alla delar innan de skickas iväg så allt är sterelicerat.

Den kostade från början 599 kr men säljer den för 399, den är liksom så gott som ny så de är ju ett bra pris! Frakten får ni betala själva också.


Om bröstpumpen:

Harmony handbröstpump – med 2-Phase Expression är den första och enda handbröstpumpen som efterliknar barnets naturliga sugrytm genom att pumpa i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Pumpen har en mjuk masserande brösttratt och ett vridbart handtag. Alla delar kan diskas i diskmaskin.

 

Ni får även två såna här flaskor till, dock bara en napp. Nypris på den är är 179. Även den är bara testad en gång.


Om flaskan:


Amning är alltid bäst för ditt barn, men ibland är det inte möjligt att amma naturligt. Calma är ett alternativ till amning för mödrar som ändå vill mata sina barn med bröstmjölk. Calma är speciellt utformad för att behålla ditt barns naturliga ätbeteende från naturlig amning. Nappens speciella utformning möjliggör för barnet att äta i lugn takt så det kan andas och pausa regelbundet. Användning av Calma gör så barnet enkelt kan skifta mellan den naturliga och nytta amningen till matning med hjälp av flaska. Calmas speciella utformning bygger på forskning och har tagits fram i samband med University of Western Australia.
Kommentarer
Postat av: Emilia

Ha kvar den! Den kan vara bra och ha när amningstiden börjar ta slut. Om han tex skulle vägra ta bröstet kan du pumpa ut och frysa ner och ge honom lite då och då. Eller om han helt enkel slutar över en natt, det händer och då kommer du ha massor av mjölk, då kan det vara skönt att pumpa ur :)

2011-08-26 @ 06:22:23
URL: http://emiliiah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback