Sovar´n

2011-08-28 15:15:17 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Chaaoo, sitter här och väntar på att Hugo ska vakna så vi kan förflytta oss hem till farmor Carina och Håkan. Vi ska få maaaat! Jag är hemskt hungrig kände jag precis.. så de ska bli så gott så. Hittills idag har vi inte gjort något alls, bara dammat, dammsugit, vikt tvätt och haft in ny tvätt i tvättmaskinen.. ska väl ta och hänga upp de snart också.

Inatt sov Hugo i sin vagga hela natten för första gången. Tror iallafall de var första gången, är inte helt säker på om han låg i den någon natt precis när vi kommit hem från BB men iallafall. Han sov även 6 timmar i sträck!!! Från 23 till 05, hemskt skönt var det. :) Blir vaggan för hans del inatt igen kan jag lova. Men de var ju lite tommt utan homom vid min sida. Sen är de mycket drygare att ta upp honom ur den på natten också, annars låg han ju i sängen med mig.. de var mycket lättare att ta honom då. :P Men men.

Dagens pluffsis:Jeansen som var mitt mål att komma i efter förlossningen kommer jag i lätt nu, som sitter perfa! :) Dock ska jag ha smalare lår och mer vältränad rumpa.

Kommentarer
Postat av: kim westlund

Vad fiin du har blivit !:) vi måste lekas snart tycker jag !:) kramis

2011-08-28 @ 15:33:26
URL: http://www.nattstad.se/imsee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback