Stackars Hugo

2011-08-24 13:39:53 Allmänt
» Kommentarer(5) «


De är så synd om Hugo, han har fått litet blåmärke runt där han fick ena sprutan igår. Däremot har han ingen feber och är typ precis som vanligt, kanske liiite mer gnällig men absolut inte så hemskt som jag trodde det skulle bli. Han har lite höjd temp men bara till 37,7 och de klassas inte som feber på en bebis. :)

Förresten!! Kan en bebis ha ont i pungkulorna? Ursäkta frågan men både igår och idag när jag skulle torka honom på pungen efter han bajsat så började han gnälla typ som att de gjorde ont. :S

Svårt att ta kort på "såret" han sprattlar ju så väldigt! Haha


Världens vackraste i mina ögon. :)

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack :)Den är väldigt praktisk faktiskt :) Vi fick den av svägerskan, fast vi hade nog köpt oss en egen i annat fall ändå :P Dom kostar ju inte så mycket, inte i Ullared iallafall där vi köpte nästan allt annat :)

2011-08-24 @ 14:32:09
URL: http://denym3.blogg.se/
Postat av: MagisterMutter - med en liten grabb i magen

Stackars liten! Inget kul med nålar i sig men han ser ut att vara en riktig tuffing!Jag älskar pungar men det där är jag dålig på. Men pungar är ju pungar och de är känsliga! Annars kanske han har något litet eksem? Pungen växer? Eller så kanske han är blyg! Typ.. "men morsan.. ge fa-an" kanske? inte? Nej.. Hihi :Psv: TAAACK :D Han är beräknad den 16e december! :D

2011-08-24 @ 15:00:52
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Om ni har honom mycket i bärsele kanske det är därför. Dom icke ergonomiska selen gör ju att hela kroppstyngden hamnar i skrevet.

2011-08-24 @ 16:01:34
Postat av: Saran - Mamma till Julian ♥

Han är så jäkla söt Hugo! :D Julian ska få sin spruta den 5 september, jag börjar redan bli nervös :PJa, det här med att ha bebisen i sängen på natten tycker jag inte alls är fel! Att ha bebisen i sin egen säng på natten tycker jag inte heller är fel! Man får göra som man vill och alla bebisar är ju olika! När det gäller att uppfostra sin bebis så tror jag varje enskild mamma vet bäst. Det finns inga regler eller knep som fungerar på precis alla så! :)

2011-08-24 @ 16:55:51
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Hanna Skattberg

haha nej men de är lugnt de är jag med;)

2011-08-24 @ 17:45:55
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback