Tisdag

2012-08-28 19:02:11
» Kommentarer(0) «


Hejsan, här sitter jag och mumsar på en mums mums. Jag har aldrig riktigt tyckt att det är sådär jätte gott men nu för bara någon dag sedan blev jag lite besatt. Man skulle nästan kunna tro att jag är gravid, hehe!

Idag försov jag mig, i två timmar och en kvart! Jag tänkte kliva upp kl nio men så blev det ju inte... Tur jag inte har några tider att hålla när det gäller skolan. :) men men, idag gick det också bra med matten! Hopps det fortsätter att gå bättre och bättre. :)

Nu ska jag hoppa in i en lååååång dusch, ansiktsmask, hårinpackning, brun utan sol, fixa naglarna, raka benen och sånt skoj :) hörs i morgon säkert, trevlig tisdagskväll. JUSTE det är svenska Hollywood fruar.. Jää!

Bild från i lördags när vi var nere på höstmarknaden. Kul med karusell, om man ens kan kalla ett tåg som åker i en cirkel för karusell? Hehe.2012-08-28 18:53:46
» Kommentarer(0) «Måndag

2012-08-27 20:30:49
» Kommentarer(0) «


Hej, måndag igen och skolan rullar igång. Idag gick det bra med matten, det är ju så skönt när man förstår och det rullar på. Då är det till och med kul!

I helgen gjorde vi inte så mycket, köpte sängen som kommer om ca en vecka. Sen shoppade vi en hel del på både lördagen och söndagen. :) alltid lika kul!

Snart ska jag väl hoppa i säng, har nyss kollat på sista avsnittet av True blood säsong 5. Gud vad jag hatar när det slutar spännande och så får man inte se vidare på flera månader.. Åååh!!

Såhär gött har jag det just nu, älskling sitter och värmer mina fötter med sina händer. Mys <3


Dagis

2012-08-27 20:18:26
» Kommentarer(0) «


Hugo har nu gått sin första vecka helt utan oss på dagis och det går ganska bra. Han sover lite tidigare än de andra barnen dock, han blir jätte trött! Men det beror nog på att han sover dåligt på nätterna, antagligen pga alla intryck han får på dagis. Under helgen blir det bättre på natten men sen när dagiset drar igång igen går det tillbaka till gnäll och skrik på nätterna. Men det är väl sånt man får räkna med antar jag, det blir säkert bättre med tiden.

Han har iallafall skaffat sig en favorit fröken, sanela heter hon och henne ska han sitta i knät eller bli runtburen av oftast. Går hon iväg medans han sitter och leker springer han och letar reda på henne igen, haha. Men det är bra att det finns någon där som han känner sig trygg med!

(detta skulle egentligen blivit publicerat i fredags).


Matte!!!!

2012-08-24 11:06:24
» Kommentarer(1) «


Hellojs, nu gick det plötsligt att blogga från ipaden. Vilken trevlig nyhet!

Jaha, plugget går ju sådär.. Matte är verkligen inte min starka sida men hg kämpar på som fan. Jag och en tjej som jag träffade här på skolan jobbar matte dag in och dag ut, riktiga kämpade är vad vi är! Hannelie heter hon faktiskt och hon kom fram till mig första dagen för hon kände igen mig från bloggen, bra va? :)

Idag är det iallafall fredag och idag ska vi köpa ny säng, det är verkligen inte en dag för tidigt! Vi sover på madrasser på golvet just nu för våran säng knakar så mycket att Hugo vaknar bara man vänder sig. Störande som bara den. Men men... I helgen ska jag inte gör så mycket, mysa med Hugo och plugga matte typ. Låter väl roligt? ;)


Drömmar, vad händer när man dör i dom?

2012-08-19 19:31:47 Allmänt
» Kommentarer(1) «


En sak jag kom och tänka på precis var: Undra vad som händer om man drömmer att man dör. Alltså, vanligtvis så vaknar man precis då man dör i drömmen... men om man fortsätter drömma då? Eller om man liksom kommer någon vart.. kanske tar bara drömmen slut bara för när man dör på riktigt så tar allt slut? Jag har hört någon gång att dör man i drömmen så dör man på riktigt
 
En gång för typ 6 månader sedan drömmde jag att jag och min kompis Sanna + 3 av hennes vänner åkte i en bil. Vi satt tre bak (alltså ganska trångt) och två fram (ena körde såklart). Vi poppade musik och hade fönstret öppet, föraren körde snabbt och vi kom till en korsning där man kör in till vägen man tar till Tobias mamma. Då kände jag att "nej men jag måste kunna slappna av som alla andra och inte bara hålla på och vara rädd för att krocka jämt". Jag är verkligen det på riktigt, kör Tobias det minsta för snabbt blir jag arg! Så jag sträckte ut armen genom fönstret och sjöng med i musiken som resten av alla tjejer. Sen körde vi av till höger mot Tobias mamma och precis då bara SMALL det till i sidan av bilen och jag minns att allt gick i slowmotion. Tjejerna bredvid mig trycktes ihop mot mig. Allt gick jätte segt, jag kände ingen smärta eller något. Sedan blev det sakta sakta svart för ögonen. Det var svart för ögonen ett tag och jag minns jag tänkte "är det såhär det känns att dö, eller är jag bara avsvimmad?". 
 
Sedan vaknade jag och hade kolsyra (myror, nålar eller vad alla kallar det) i HELA kroppen. Det var så sjukt verkligt allt och jag tänkte på den där drömmen hela dagen... jag kan fortfarande tänka på den drömmen och minnas precis allt! Undra om den hade någon betydelse eller något. 
 
Har ni någon dröm som hängt kvar i erat minne lite extra mycket, som känns äkta liksom?
 
 
I övrigt kan jag ju säga att jag kommer nästan ALLTID ihåg mina drömmar, varje dag minns jag någon gång under dagen vad jag drömde under natten. Tobias däremot minns nästan aldrig vad han drömt, kanske en gång varannan månad. Knasigt!

Lite uppdatering

2012-08-18 19:40:05 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hej på er, det var ett tag sedan och jag tänker inte be om ursäkt eller komma med någon förklaring om varför jag inte bloggar längre.. det är bara så enkelt att jag inte orkar eller vill lägga tid på det just nu. Men i framtiden vet man aldrig..
 
Denna veckan skolades Hugo in på dagis och till en början gick det TOPPEN bra men sen började han sova skit dåligt på nätterna, blev förkyld och har en kindtand på g. Då blev han grinig, trött och ja.. det går inte så bra ihop med att skola in. På måndag börjar jag plugga också, känns skit bra! Det ska verkligen bli skönt att få en riktig vardag, men samtidigt kommer jag ju sakna ihjäl mig efter Hugo. 
 
Jag ska till en början läsa olika kurser. En kurs i taget och jag börjar med matte i 5 veckor. Om ca 5 år är det planerat att jag ska gå ut högskolan som utbildad socionom, jag ska plugga arslet av mig och satsa på höga betyg! Inte bara nöja mig med godkänt. 
 
Nej nu måste jag gå och natta Hugo, vi hörs väl om ett tag igen.. eller snart. Jag skriver när jag har lusst, ork och tid. Puss på er och ha en bra lördagskväll! :)