Spontan bowling

2012-12-31 19:24:02
» Kommentarer(0) «


God kväll, vi åkte iväg och spontan bowlade. Lämnade av Hugo hos sin mormor vilket han absolut inte verkade ha någonting emot. Han tycker det är så kul att vara där. :)

Det var jätte roligt att bowla, första halvtimmen gick ju svin dåligt men den andra halvtimmen gick bättre. Fixade tre strikes! As stolt blev jag, haha. Tobias vann ju som vanligt, han har gått på bowling när han var yngre. Nu är jag jätte trött och slut i fingrarna och armen. Tss..

Jag har precis nattat Hugo och håller på med en nyårsmiddag till mig och Tobias. Blir inget lyxigt alls, bara strips och en kött bit med sås. Undra hur många gånger Hugo kommer vakna ikväll/inatt av alla raketer. Det smälls ju lite då och då, kan man inte hålla sig till 12-slaget? Det vore bättre för både småbarnen som sover och framför allt för alla djuren som är jätte rädda för smällarna. :/ vi köper aldrig raketer men dom är fina att se på.


Dagens ickeplaner

2012-12-31 10:12:50
» Kommentarer(0) «


Godmorgon! Idag fick jag sovmorgon till kl 9... Hur skönt som hellst! Hugo klättrade upp i sängen med en pepparkaka och försökte få mig att vakna genom att mata mig med den. Haha! Nej tack ungefär. Sen när jag vaknade tittar jag som vanligt Facebook och sånt men då tig Hugo över helt och hållet som ni ser på bilden. Jaja, jag fick ju missen iallafall.

Idag ska vi bara vara hemma, ta det lugnt, kika på tv, äta lite gott och mysa. Hugo går ju och lägger sig vid 18,30 tiden så att vara någonstans till sent på kvällen fungerar inte om vi inte skulle haft barnvakt. Men vi vill iallafall bara ta det lugnt och vara hemma med Hugo ifall han vaknar av raketerna på natten. Hoppas ni får en underbar kväll och ett gott nytt år! :)


Dec. 30, 2012

2012-12-30 23:05:38
» Kommentarer(2) «


Alltså jag tycker lite synd om mig själv ibland, jag kämpar för att få en perfekt hy men lyckas nästan aldrig. Det är absolut inte ofta jag är helt fri från någonting som jag stör mig på i min hy. Jag gör hemmagjorda ansiktsmasker, köper färdiggjorda, testar olika märken, gör eget ansiktsvatten, är jätte noga med att tvätta ansiktet och återfukta varje dag och använder ganska sällan smink faktiskt. Kanske 3 gånger i veckan, beroende på om jag åker till skolan eller pluggar hemma. Vad gör jag för fel liksom? Jag har jääääämt orena porer på min haka. Oavsett om jag som igår först tvättade noga med min ansiktstvätt, hade peelofmask, gjorde hemmagjord por strips som satt som berget (!), smörjde med färsk aloe vera och sedan ögonkräm samt nattkrämen. Och klämmer jag ut dom (försöker så gott jag kan) så får jag oftast finnar där istället. Blä!

Jag tycker dock det är jätte roligt med skönhet och ansiktsvård eller vad man ska kalla det. Kan bli som besatt ibland och kolla på massa videos på youtube om hemmagjorda ansiktsmasker och såna grejer. Men men, jag skaffade mig iallafall neutrogena visibly clear blackhead eliminating daily scrub igår och jag hoppas den ska få mina fula svarta miniprickar på hakan att försvinna. :) kan berätta om ett tag vad jag tyckte om den.

Bild på mina kvällsprodukter och en bild på hur jag ser ut när jag går och lägger mig. Im sexy and i know it ;)


Uppfostran

2012-12-30 19:55:08
» Kommentarer(1) «


Idag mot slutet av dagen fick jag nog av Hugos dumheter som han kan ha för sig ibland (läs OFTA, busunge!!). Ibland känns det som att man inte säger annat än "nej sluta, ajaj"... Idag var en sån dag. Vissa gånger vill jag bara skrika rakt ut och få honom att förstå att man inte får slåss, kasta saker i golvet eller kasta mat på golvet men jag vet att man inte ska det. Hur gör man då?! Han gör ju knappt aldrig som man säger och jag börjar bli helt matt i kroppen och känner mig som världens tjatigaste morsa med en trotsig unge. Det blir bara för mycket ibland! Ååh.

Varken jag eller Tobias vill att han ska bli förstörd av två föräldrar som skriker.. en gång när vi var och badade på lugnet träffade vi ett barn i barnbassängen som trodde h*n ägde hela bassängen och skrek som bara den. Mamman var väldigt överviktig och satt bara och såg på men skrek på sitt barn, antagligen för hon inte orkade resa sig för att se till så h*n slutade slåss (puttade andra barn) och skrika även till andra barn. Detta tror både jag och Tobias beror på att föräldern skriker till sitt barn, då gör ju barnet likadant? Ibland använder vi oss av denna upplevelse som tex på hur vi inte vill uppfostra hugo, det är verkligen hemskt men sanningen!

Men som sagt ibland kan jag känna mig så frustrerad att jag bara vill ställa mig och skrika rakt ut för att mata in i Hugos förstånd att man inte gör hyss som att slåss tex. Vad gör man? Någon som kan lära mig hur f*n man gör för att få en 1,5 åring att fatta att det är fel att slåss, kasta mat, kasta saker runt sig okontrollerat, låta bli saker han inte får röra osv osv?! Utan att behöva skrika...


Dags

2012-12-28 21:53:33
» Kommentarer(0) «


Kanske dags att göra ett inlägg här nu? Var ett tag sedan... Allt rullar på som vanligt, snart flyttar vi och jag längtar sååå! Dock måste Hugo byta dagis även fast vi först bestämt oss för att ha kvar honom där han går nu trots att vi flyttar men plötsligt så tvingas Tobias att byta arbetstider så det går inte längre att han går kvar på sitt nuvarande dagis tyvärr. Detta är verkligen jätte tråkigt eftersom han älskar sitt dagis, och fröknarna! Hoppas verkligen dagiset han ska börja på nu är lika bra och att han trivs minst lika mycket.

Skolan går ganska bra för mig, bortsett från att jag varit sjuk så mycket så hela studierna fått lov att skjutas fram fler gånger och detta har resulterat i massor av strul! Men idag gjorde jag iallafall klart min sista uppgift i svenska 2 kursen och i matte 1b fick jag C. Vilket är snäppet högre än godkänt. ;) var verkligen 100% säker på att jag skulle bli underkänd så jag blev hur glad och förvånad som hellst!! Här näst ska jag börja med psykologi, sammhällskunskap och religion. Ska bli spännande med psykologin! :) och jag kommer ha bästa och snällaste läraren i det, skönt.

Här kommer några bilder, det är Hugos kusin Ronja på korten ute i snön :)