Tisdag

2012-11-27 08:14:48
» Kommentarer(1) «


Hallå där, nu är Hugo frisk.. På femte dagen sjönk febern och på sjätte dagen var han feberfri! Dock blev jag och Tobias sjuka efteråt, bara hosta och halsont dock. Jag hostar som en galning fortfarande och det känns som det aldrig ska gå över, men förhoppningsvis går de över om några dagar. :)

Idag klev jag upp vid halv sju tiden och åt en mumsig frukost framför the voice. Sedan hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Jag ska plugga hemma idag, håller på och skriver en rapport om hur svenska språket påverkas av andra språk, speciellt engelska. Ganska tråkigt faktiskt men det måååste göras.

Igår fick vi äntligen ihop våran nya tvbänk eller vad man ska kalla det. Det är ju en byrå egentligen men vi köpte den för att ha som tvbänk. Blev bra tycker jag! Bild från i morse.


Tredagarsfeber

2012-11-18 17:00:53
» Kommentarer(1) «


Hej och hå, såg att mitt senaste inlägg var ganska deprimerat och att jag skrev om att vi aldrig får någon lägenhet. Men jag kan glatt berätta att strax efter nyår flyttar vi! En trea med stort badrum med plats för både badkar och tvättmaskin. Dock ingen bottenvåning med uteplats men en balkong fick vi allt! Det får duga.. Jag får vänta med min uteplats tills vi flyttar till hus. :)

Denna helgen har varit riktigt jobbig. I fredags när vi var hos min farmor och hälsade på spydde Hugo plötsligt väldigt mycket. Lite här och där i huset och sedan utanför dörren på gräsmattan. Han var varm och efter det blev han bara varmare och varmare. Han har inte spytt mer utan det var nog bara magen som reagerade på febern, kan tydligen bli så. Sen har han haft hög feber sedan dess, han lever på Alvedon och Ipren kombinerat. Då blir han sig själv, annars ligger han och gråter från och till i soffan, bara ligger som en död fisk typ. Stackars :( hoppas det är bättre imorgon så vi slipper VC eller akuten.