Det är jobbigt

2012-10-19 15:28:16
» Kommentarer(1) «


I ca ett år har vi nu sökt efter en trea, och ännu inte fått någon. Idag fick vi erbjudande på en lägenhet som jag igår i ilska sökte (sökte alla treor som fanns). Jag ringde hyresvärden och fick reda på att vi ligger etta i listan. WOW tänkte jag, äntligen! Meeen lägenheten då? Jo den ligger i korsnäs och där vill vi absolut inte bo, det är en pytteliten toalett så vi får absolut inte plats med både badkar och tvättmaskin och det är INGEN balkong. Kul att den enda lägenheten man lyckas få en chans på är en lägenhet som är lååångt ifrån våra mallar om man säger så.

Okej kanske är jag lite petig nu men jag tycker det är viktigt att man ska trivas med lägenheten. Vi ska ju iaf bo där ganska länge!

Jag är så himla ledsen, det känns som det aldrig kommer gå att få en fin lägenhet som passar oss. Jag blir galen snart i våran superduper trånga tvåa! Det är så trångt att vi inte ens kan köpa mer torrvaror för vi har inte plats i skåpen i köket. Och alla våra garderober/städskrubb är helt fulla. Städskrubben får man typ trycka in saker i och sen snabbt stänga innan något ramlar. Man ba "jaaaahhhhheeeeehhhhh ta mig härifråååån!!!!" suck!


Oj

2012-10-15 19:09:17
» Kommentarer(1) «


Hoppsan råkade skicka iväg inlägget innan jag lagt in alla kort i det, här kommer resten!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2105645/images/2012/pic_507c4334ddf2b323ed0008ee.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2105645/images/2012/pic_507c4334ddf2b323c2000997.jpg" class="image">


Skolfoto

2012-10-15 19:08:14
» Kommentarer(1) «


Här är de fina bilderna som togs idag. De tre på bara honom blev ju helt underbara men kortet på hela dagisgänget var han ju ledsen på. Men det gör inte så mycket med tanke på jur nöjd jag blev med de andra. :)


Klippt

2012-10-14 22:20:29
» Kommentarer(1) «


Idag klipptes Hugo för första gången på riktigt, innan så har vi bara kapat av luggen en liten bit. Han blev så himla stilig! Hehe.

Imorgon har dagis skolfoto och då ska han ha dessa fina kläder som jag testade tidigare idag, och så ser ni ju nya frillan. :)


LCHF

2012-10-12 23:24:23
» Kommentarer(1) «


För någon dag sedan började jag med lchf. Hittills tycker jag om dieten men någon viktminskning har jag ju inte märkt. Kanske tvärtom, men jag antar att jag bara är uppblåst eller svullen. Ser typ gravid ut på kvällarna. Wierd!

Det finns många olika åsikter om dieten. Folk säger att man får i sig för lite fibrer. Men i själva verket behöver magen inte så mycket fibrer när man äter så mycket fett. Många människor som har magproblem har märkt stor skillnad till det bättre efter de börjat med lchf. Och dessutom kan man få i sig riktiga fibrer även om man äter lchf genom bär, grönsaker, frön, nötter och bröd som man kan baka själv.

Det finns så klart nackdelar och fördelar med allt. Jag ska testa detta och se om det är något för mig, om inte får jag hitta på något annat. :) håll timmarna för mig! :)

På bilden - äggröra med färskost, grönsaker och 3% mjölk.


Uppdatering

2012-10-12 23:17:06
» Kommentarer(0) «


Hej hej!

Här sitter jag i sängen och bara vill skriva några rader och ladda upp några bilder för att inte få ett jätte gap här i bloggen. Det är kul att kolla tillbaka i bloggen och läsa samt kolla på alla bilder. Jag orkar som sagt inte blogga så aktivt länge/ännu men ibland måste jag tvinga mig själv att ladda upp någon bild och skriva något så jag kan kolla tillbaka. :)

Denna vecka har Hugo varit jätte sjuk, han hade över 40 graders feber och han har haft hosta i över en månads tid nu. Vi har varit på vc och fått en astma medicin. Den fungerar sådär, det blir lite lite bättre med den. Skulle han få hosta igen ska vi testa ge honom den medicinen då också, skulle den fungera igen måste vi göra en undersökning för att se om han eventuellt har astma. Hope not! :/

Annars händer väl inte så mycket, snart färdig med matten och ska påbörja svenska B. Längtar!!

En bild på tomten, mig och Hugo. Den är tagen på faluljusstöperi när de hade någon tidig julgrej. Det var tomte, julmusik, snö, pepparkakor och glögg där. :) mysigt!