Utkast: Sep. 20, 2012

2012-09-20 14:35:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «Lite uppdatering

2012-09-15 18:48:30
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit hemma mestadels av dagen, men vi tröttnade och åkte hem till mormor. Jag klippte och färgade håret på henne, hoppas hon blev nöjd. Sedan badade jag och Hugo tillsammans, jag längtar tills vi flyttar (ja vi letar fortfarande efter en trea) för då kommer vi ha eget badkar :).

Imorgon ska vi på kalas! Kusin Ronja fyller tre. Det ska bli så himla roligt.. Träffa alla människor och förmodligen äta tårta. Hihi. Nästa vecka ska vi också på kalas men då är det hannele's son Albin som fyller två. :)

Bilder från idag. Hugo somnade i sin fåtölj framför tvn, haha! Och sen en bild på sötisen i sin snygga body med bullar på, hehe. Har en till likadan fast med semlor på. De är ju aningen speciella! Han äter på kexchoklad.


De blir så stora

2012-09-13 19:04:54
» Kommentarer(1) «


Den senaste tiden märker man verkligen att Hugo blir mer och mer självständig. Nu de senaste två kvällarna tex har jag bara ammat Hugo sittandes i hans säng sen när hm är klar lägger kg honom ner, säger god natt och så sen går jag ut ur rummet.. Sen sover han! Samtidigt som det är jätte skönt så känner man ju typ "men.... Behöver du inte mig längre eller?!" haha. Tänk den dag de kommer böna och be om att få vara ensamma "morsan kom igeeen, låt mig vara!" typ. Vad hemskt! Jag vill alltid kunna klämma, nypa, pussa och krama på min lille Hugo. Stackars föräldrar som har sådana tonåringar som inte vill kramas med sina föräldrar, jag måste uppfostra Hugo så han alltid kommer vara en liten morsgris! Hehe.


Lördag

2012-09-08 19:03:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hallå där!

Lördagkväll och jag har precis nattat Hugo. Ikväll/natt är Tobias på firmafest och förmodligen har skitkul.. själv sitter jag här helt ensam och funderar vad jag ska hitta på. Det finns väl egentligen inte så mycket att göra men jag har iallafall tagit mig en cider (och ja, EN cider.. hade inte tänkt supa mig full när jag är ensam med Hugo.)
 
Idag har vi varit nere på stan och fikat en sväng och sedan gick vi på systemet. När vi kom hem kom mormor och Håkan på besök och vi åt maxmat medans dom typ satt och kollade på. Hehe. Efter en stund cyklade dom vidare och Tobias åkte iväg med sin jobbarpolare. Jag och Hugo gick ut på äventyr i området och när vi kom in igen så myste vi med glass, majskrokar och saft. Det gillades självklart av hugo, och mig också eftersom det är så kul att se honom glad. :) Han hittade även sina solglasögon han hade som liten bebis. Han ville ha på sig dom! Det har han inte riktigt velat förut.. såg jätte kul ut när han satt vid tvn med dom. ;) Knäppis!
 

Blondera håret hemm

2012-09-06 18:36:18
» Kommentarer(0) «


Tenispenis, sitter på Hugos golv just nu och väntar på att han ska somna... Sitter och både gruvar mig och längtar efter tills jag ska få färga håret blont! Fick hem två blekingar, en hårfärg och lite silvershampoo/balsam idag som jag beställde för typ två dagar sedan. Min vän Kim ska fixa håretvpå mig, hon har gjort detta typ tusen ggr och är riktigt duktig. Fast jag vill nästan bara ta och slänga i allt i håret själv nu fast jag veeeet att det inte skulle sluta väl. Haha! Snacka om dåligt tålamod, vill ha det gjort nu.


Drygt

2012-09-03 19:16:00
» Kommentarer(0) «


Bilderna är i skitdålig kvalité och de hoppar lite som dom vill i inläggen. I förra inlägget hamnade bilden jag trodde skulle komma överst sist... Men men, ni fattar säkert. Bloggar från ipaden och då går det inte att gå in på inläggen man publicerat för att ändra. :(

Bjussar på en bild som inte riktigt hör hit. ;)


Hugos rum

2012-09-03 19:11:06
» Kommentarer(1) «


Igår helt spontant åkte vi till ikea och shoppade massor av saker till Hugos rum. Kände att vi ville göra det finare där och roligare för honom innan vi köper något till oss själva, så sängen hämtar vi från jysk nästa månad istället. :) så nu har Hugo det fint p sitt rum, fast sängen som vi han bytte till igår ska vi måla vit senare. (så fort vi köpt färg). Det är en växa säng som jag hade som liten, min bror hade en likadan, fast den sålde han till Tobias syster så Ronja (Hugos kusin) har en likadan som Therese målat svart.

Bilden överst är innan vi satte ditt sänghimmeln eller vad man ska kalla det.