Foglossning

2014-04-25 14:33:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


För ca 2-3 veckor sen fick jag en extrem foglossning efter att ha suttit på svanskotan. Smärtan var precis i slutet av svanskotan, typ i själva svansen. Det gjorde så extremt ont att jag knappt kunde böja mig för att ta upp toalettlocket själv, och kunde inte sitta som folk utan satt i olika konstiga ställningar och behövde byta ofta. Precis som under en förlossning ungefär. Haha. Tur nog gick det över efter 2 dagar,

Igår lyckades jag sitta sådär konstigt igen så nu idag har jag gått runt med foglossning igen, dock inte lika illa som sist tack och lov! Men det har varit svårt att göra alla syslor jag planerat för dagen, jag har tvättat påslakan, hängt tvätten, torkat golven, dammat, bytt påslakan, duschat mina orkideér och plockat runt överallt, tiden som blev över studerade jag. 
Nu är det iallafall tid för ett litet mellanmål, fick bli potatisbullar... har f*n ingenting i kylen, brukar väl bli så ibland precis innan löning. Sedan ska jag ta en snabbdusch, hämta Hugo på dagis och sticka till kupolen och handla lite sommargrejer åt Hugo. Min käre bror Jerry (som bytt namn till Ken) följer med också. 

 
Magen igår, vecka 14. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback