syskonvagn?

2014-04-23 15:56:18 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Gud vad det är svårt att veta såhär i förväg om vi kommer ha användning av en syskonvagn eller om det bara kommer behövas en vanlig vagn. Idag använder Hugo väldigt sällan vagnen, den står oftast på dagis bara för han brukar sova i den. Men när jag blir mammaledig och kommer ha Hugo hemma oftare kommer kan kanske vilja komma ut mer på promenader och då är det nog skönt att Hugo också kan sätta sig i en vagn, trots att han kommer vara 3,5 år då. Även när jag ska lämna honom på dagis de dagar han kommer vara där. 


Hade det varit under sommaren kanske man kunnat bära bebisen i bärsjal/sele men h*n kommer ju under vintern så då känns det smidigare med vagn. Sjukt svårt att veta alltså! 
Jag har iallafall redan kollat runt lite på blocket och andra sidor vad som finns, jag tycker nästan alla ser likadana ut! Men jag hittade en som jag tyckte såg riktigt fin och behändig ut, tyvärr så var priset ganska högt.. men drömma får man väl göra. Hehe.


Emmaljunga Double Viking
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag vill bara säga att just den där vagnen har grymt små sittsar.. Så Hugo sitter troligen inte alls bra i den.. Min äldsta på snart tre år satt jättedåligt när vi provade den för några månader sen..

2014-04-23 @ 19:18:22
URL: http://sweetangie.blogg.se
Postat av: Malin-tvillingmorsan♡

Jag älskar vagnen! Dock har jag tvillingar som fortfarande ligger! Så vet inte hur dom sitter i den! Men jag tycker sittdelarna ser kanon ut! En jätte smidig vagn! :)

2014-04-25 @ 10:00:46
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Postat av: Madde

Tror också att din då 3,5 åring sitter dåligt i den spec på vintern med vinterkläder!! Min 2,5 åring som är liten av sig sitter dåligt i de flesta syskonvagnar med vändbara sittdelar!! Vi kör medståplatta!

2014-05-01 @ 21:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback