Det känns redan som hon fattas, fast hon inte ens kommit.

2014-08-26 12:26:19 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tjao..
Idag går jag in i vecka 31, och var på ett barnmorskebesök igår! 
Mitt blodvärde var som sagt lågt förra gången, 100 för att vara exakt. Denna gång var blodvärdet tydligen strax under 100 trots att jag ätit järntabletter. En hel ask Neferex! Skit drygt är det, när jag hela tiden försöker äta nyttigt och tänka på hur och när jag äter för att inte störa dom där jäkla tabletterna. Min kropp vill inte ta upp järnet helt enkelt, ska faktiskt ta och köpa mig en flaska blutsaft idag och se om det kickar igång min kropp lite. För jag kan ju inte ha såhär lågt hb när jag ska föda. Då kommer jag ju svimma efter att jag förlorat blod vid förlossningen! Jag höll på att tuppa av igår när barnmorskan tog TRE ynka rör blod liksom. Och det är inte för jag är nålrädd, utan för de tog blod så jag kände av det. 

Hur som hellst hoppas jag innerligt att hb:t höjts som bara den till nästa besök.
Med lillbebban var allting bra, hon hade växt på sig rejält sa barnmorskan. Från SFmåttet 26 till 30 på två veckor. Kurvan gick rakt upp, och såg bra ut sa hon. Sedan frågade jag hur hon låg, hon tröck ned mina fingrar långt ner i magen så jag kände bebisens huvud! Det låg långt ner, men var inte fixerat ännu. Det var häftigt!
Annars så rör hon på sig massor nu, flera timmar i sträck kan hon hålla på där inne. Kanske har hon lite temprament och börjar sura nu för de blir trångt. För några veckor sedan var det ju verkligen inte samma aktivitet. Hehe.

Och jag behöver väl knappast berätta hur jag känner?
Det är lika som innan, tiden går så sjukt snabbt.. jag längtar massor, men samtidigt måste jag börja tänka mer på att den här tjejen faktiskt kommer komma ut snart. Och då kommer familjen inte vara sig lik igen, jag sa det till Tobias igår när vi satt och åt. Det kändes som något fattades!
"Tänk vad ensamt det kommer kännas sen när lillasyster kanske har barnvakt eller något och det bara är vi tre igen. Och nu är det våran vardag, hon är ju inte här ännu och det är bara vi tre. Men det känns redan som hon fattas här vid matbordet, fast hon inte ens kommit!".♥
Jag ska köpa broderi-grejer i helgen och komma på något fint att brodera.. kanske blir en tavla eller en kudde. Det är nog faktiskt en bra förberedelse mentalt!  

Minut-färskt kort på kulan och jag. 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback