Hugo och jag.

2014-08-26 12:36:43 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Min lilla prins, jag skriver nästan aldrig om Hugo längre här!
Efter denna helg går jag och Hugo hem på ledighet i en heeeel månad. Det kommer vara bara jag och han i en månad, undra vad vi ska hitta på. Kanske är öppna förskolan något att besöka nu igen?
Jag ska iallafall ta ut en månads mammadagar jag har kvar från Hugo, och sedan efter det återgår han till dagis en liten stund tills lillasyster föds (då blir han hemma med både mig och Tobias i 2 månader igen)... och under den tiden hade jag tänkt hinna med en 50p kurs så jag slipper ta ut några bebis-mammadagar i onödan. 


Någon med tips på vad jag och Hugo kan göra under våran månad tillsammans? Öppna förskolan ska jag nog slå ett getöga (haha) på, biblioteket och fika på stan kommer vi absolut besöka/göra, lekparkshäng, promenader, hälsa på mormor/farmor... det vet jag. Men mer då? Haha. Att vara hemma en hel dag är ganska krävande, kan låta mysigt men slutar bara i gnäll och spring i benen på Hugo.

 

Kommentarer
Postat av: ankis

Har Hugo börjar förstå att det ska komma en bebis snart?

Svar: Absolut det gör han! Han pratar med lillasyster, vi spelar musik för henne och faktiskt igår sa han att han älskar bebisen i magen för första gången :) Man blev lite tårögd..
Ida Arcari

2014-09-24 @ 21:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback