Vecka 28

2014-08-06 11:31:28 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Wiho vad tiden går snabbt, jag tycker jag går in i ny vecka hela tiden! 
Det har varit lite drygt den senaste tiden pga värmen, det har nog varit jobbigt för alla tror jag... djur som människor. Och ingen fläkt har vi heller, åkte till rusta med noll förhoppningar för att hitta en fläkt igår men en kille som jobbade där nästan skrattade lite åt oss när vi frågade om dom hade någon fläkt kvar. Det var slut överallt och till och med alla lager är slut i alla affärer. Vi fick helt enkelt nöja oss med att köpa 3 st handfläktar! Bättre än inget.

Nu har iallafall regnet kommit! TACK. Dock så luktar det fortfarande mycket rök från branden i Sala. Vilket gör det omöjligt att ha något öppet i lägenheten utan att man får huvudvärk, det har varit riktigt jobbigt de senaste två dagarna. I förrgår var det 35 grader här och inte kunde man vädra för att få luften att röra sig i lägenheten eller någonting. Man får ju panik! 

Hur som hellst, bebisen mår bra och SF-måttet var 26 igår... hon låg precis på mittenkurvan!  Däremot hade jag bara 100 i hb och 90/50 i blodtryck vilket är väldigt lågt. Så jag ska arbeta på det! 
Hon lever rövare i magen vissa dagar, känns som hon knappt sover någonting på hela dagen då.. medan andra dagar blir man orolig för hon är så stilla. Inte speciellt regelbunden alltså. Igår när jag satt i väntrummet hos barnmorskan så drog hon iväg med en karatespark eller nå ryck så hela jag gungade till i soffan där jag satt, det var nämligen en "lever rövare" - dag igår. Haha. 
Har även börjat få ganska mycket sammandragningar nu, eller inte mycket men mer än tidigare. Det är bra så livmodern är stark nog att trycka ut henne sen. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback