Vecka 29 - lillasyster, bli redo nu så du kan joina familjen ♥

2014-08-14 13:28:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


♥Min blogg är nog inte så rolig just nu, bara vecko-uppdateringar. Men jag skriver mest för min egen skull, så jag ska kunna gå tillbaka och titta vecka för vecka som jag gjorde med Hugo. 


Idag är jag gravid v.28+2 och jag har kommit fram till att tisdag är en jäkligt bra dag att gå in i en ny vecka. För efter tisdagen så går veckan så jäkla snabbt, det blir onsdag och det är snart helg, sen kommer helgen som såklart rusar förbi, och sen är det nästan tisdag igen. Veckorna går supersnabbt! Jag känner att jag bara flyter med liksom, och jag måste börja tänka på att jag faktiskt ska genomgå en förlossning snart. Jag tycker det är lite svårt att förstå, så nästa gång jag besöker barnmorskan ska jag ta upp det och fråga hur jag förbereder mig mentalt inför förlossningen. Jag är inte rädd eller så, jag kan bara inte få in det i min skalle att det kommer säga *tjoff* eftersom veckorna går så snabbt och att jag sen kommer ligga där med värkar och undra vad som hände. Haha. 
 
I helgen mådde jag jätte dåligt, mådde illa, hängig och ont i magen... var inte alls kul! Vi var hemma hos Hugos farfar och hans fru Karin och blev bjudna på middag, och efter det blev jag plötsligt jätte dålig. Tror inte det var maten? Men jag kunde inte ens somna, även fast jag var så trött... så dåligt mådde jag. Satt uppe i soffan och grät för jag var så trött men inte kunde sova. Haha. Sen hade jag sådär svårt att somna i några dagar, nu är jag iallafall normal igen. Tack och lov! 
Annars finns det väl inte så mycket mer att anmärka, jag pluggar på, livet rullar vidare, bebis i magen lever runt massor! Och igårnatt drömde jag om henne för första gången faktiskt. Jag bar henne i drömen och jag minns att hon var så liten och gosig. ♥ Jag har börjat längta så fruktansvärt efter henne nu, vill bara att hon ska komma ut så fort hon är redo, så hon kan joina familjen och hänga med oss. VI längtar! ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Köpte ni en" amnings " fotölj på ikea förut? Vad var det för en fotölj och vad kostade den?
Inte långt kvar nu tills ni får ha henne hos er :)

2014-08-14 @ 14:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback