Bitter

2014-02-14 10:16:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Så jävla typsikt, sedan i förrgår har jag haft extraslag hela tiden, bara för att jag tog en "lång" promenad hem från sjukhuset. Ska man behöva må såhär (mår dåligt av dom, blir illamående och andfådd bla) bara för att man tog en lugn promenad på ca 4 km? Jag har inte blivit uppringd ännu av någon läkare ang hur EKG´t såg ut men om läkaren säger att det inte var något fel och det bara är att leva vidare kommer jag bli galen. Jag måste få någon medicin! Blä.

Aja, idag är det alla hjärtans dag och jag spenderar dagen med en cheklista på allt som måste göras i skolan. Ska absolut pricka av allt och sedan på kvällen blir det väl mys framför en film eller två med mina älsklingar. Just nu har jag gjort klart en diskmedelbåt laboration iallafall, hemskt roligt - skriver jag med lite ironi. Snart ska jag kolla på en dokumentär som jag sedan ska skriva något om, sedan blir det lite historia och sist men inte minst ännu mer naturkunskap. Tänk vad lustigt det är, naturkunskapen är en 50p kurs men endå är det den som tagit mest tid. Förutom matten då.. matte tar all tid. 
 
Min vackra diskmedelbåt.
 

Kommentarer
Postat av: Anna Thomsson - i väntan på lillasyster

Ush hoppas det försvinner! Jobbigt om du ska behöva leva med det om du mår dåligt av det även om det inte är nåt farligt - det är ju huvudsaken..

2014-02-15 @ 14:31:47
URL: http://www.annathomsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback