En sån där dag

2014-02-16 19:31:25 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har varit en jobbig dag, morgonen var mysig och så men sedan tog det fart på Hugo (blir som en virvelvind) och han vägrar lyssna på vad man säger åt honom. Precis ALLT man säger åt honom åker in i ena örat och ut igenom andra. Droppen var när han dragit ned sitt stora löv han har ovanför sängen, han drog ut de i hallen och viftade med det så en stor ljuslykta gick sönder. Det är också en annan sak han gör, han har saker sönder väldigt ofta för han aldrig är försiktig, bara slänger omkring allting omkring sig. Jag skiter egentligen i själva föremålen, det är bara material... men att han inte lyssnar när man säger åt honom att vara försiktig med sina leksaker och sluta slänga allt omkring sig. Det är det som är jobbigt. 

Jag blev så arg att jag stod och skrek på honom, sedan bara gick jag och la mig under täcket och låg där några timmar. Hela dagen blev inställd för mig, Tobias och Hugo åkte till Hugos kusiner för lek och fika. Tur Tobias inte blir lika påverkad som jag, för jag blir verkligen super arg och sedan när jag skrikit av mig på Hugo så skäms jag och känner mig som sämsta mamman i världen. Ibland går det verkligen inte att hålla inne utan allt bara vill ut, då är det lika bra att dra täcket över huvudet och se till att inte provoceras mer. För tror ni han började lyssna efter mitt utbrott? knappast. 


Nattningarna har också blivit helt hopplösa, tar minst 1 timme varje av tjat från min och Tobias sida. Jag blir helt matt! 

Självklart är Hugo helt underbar också, men dagar som dessa tar så sjukt mycket energi och jag blir nedstämd resten av dagen av bara en sån här händelse. Det känns nästan som jag blir trampad på av mitt egna barn. Tyvärr, men det är väl sånt man får ta i dessa småbarnsår. Jag får försöka tänka på alla glada och fina stunder Hugo ger mig, han är ju hela mitt liv och utan han skulle det inte finnas något jag. ♥
 
Njöt en stund i soffan för mig själv med lite mörk choklad. Mums.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback