ont i röva

2014-07-24 09:13:44 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Gårdagen blev ganska ansträngande, jag och Hugo tog ju som sagt bussen till min mamma först. Det var SVIN varmt på bussen, men vi hade med oss en iskall ramlösa som vi sög i oss under färden. 
Vi gjorde inte så mycket hos mamma, umgicks, åt glass, badade i badkaret (kallt), busade och så... sedan när Tobias slutade jobbet kl 16 så kom han till oss. Då gick vi hem till hans mamma istället, åt lite och badade återigen. Jag la mig i barnpoolen och Hugo satt i en stor sopkorg som vi använder ute för att fylla poolen med. Runt 18 tiden började vi promenera upp till gruvrondellen för vi skulle träffa mamma och Håkan igen, det var nämligen cruising i Falun igår. Men när vi kommer dit så var dom inte där ännu och det luktade jätte starkt av avgaser. Vi valde att gå hem istället, men några coola bilar hann vi ju se.. även ett par stycken på hemvägen. 
Det var så varmt att gå hem så vi bestämmde oss för att ta ett kvällsdopp innan vi gick hem också. Det var sååååå skönt! Vi hade inga badkläder men vad gör det, vi var vid en sidobrygga där ingen annan badade, så vi badade i underkläderna bara. 

Hugo somnade inte förens kl 21, och imorse vaknade jag med träningsvärk i röven. Vi gick ju en bit över milen igår.. duktigt av mig tycker jag faktiskt! Hehe. 
 
 

Kommentarer
Postat av: kimme

Sådär va du också när du var liten. Hälsar mamma :-) såå kul att läs din blogg:) kram

2014-07-27 @ 21:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback