Inhandling och checklista

2014-06-24 15:14:45 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Halloj, i söndags var vi på kupolen och strosade runt och när vi gick in på babyproffsen kom jag på mig själv med att bara gå runt och titta och säga "sån här ska vi ha, den där ska vi också köpa" osv. Varför går vi runt och bara planerar allt vi ska köpa och ha, vi kan faktiskt börja köpa nu! 
Efter lite tjaffs med Tobias så åkte vi till Ikea, Tobias tyckte nämligen att vi hade det mesta... och det inte behöves köpas så mycket, typ bara en vagn. Jo tjena.

Vi åkte iallafall till Ikea och där köpte vi ett skötbord, lite förvaringlådor till skötbordet och sängkläder + filt.. sedan bar det vidare mot Jysk där vi inte hittade något, och sedan babyproffsen där vi köpte skötbädd och en kudde till sängen. Så nu har vi kommit igång!
Igår fick vi även tillbaka sängen som Hugo hade som liten, Tobias kusin har lånat den till sin dotter. Vi fick även ett spjälskydd av henne. Vi har redan ställt fram sängen och bäddat den för Hugos skull. Det kan vara bra för honom att förbereda sig mentalt att det "snart" kommer en till och bor här med oss.
Idag fick jag även två paket av brevbäraren, det var från två stycken som har bloppis på instagram. Köpte lite kläder av dom, superbilligt och dom var jätte fina... inte ett dugg slitna eller urtvättade. Det var första kläderna vi köpt, i storlek 50 och 56. Så mysiga!

Checklista på vad vi har kvar att köpa:
Vagn
Åkpåse
Kudde till vagnen
Vagnleksak
Ståbräda
Bärsjal/sele
Overall
Mössa
Vantar
Sockor
Filtar + snutte
Gossedjur
Kläder storlek 50
Små kräkhanddukar
Ett till sett sängkläder
Bebistvål+olja
Nappar
Amningsinlägg
Idomin
Blöjor
Sempers magdroppar
Näsfrida

Tobias tycker absolut allt vi köper ska vara rosa och med prinsessor! Tänk om det blir en pojk iallafall då? Tänker jag.. men han kör all in. 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har ni inte vagn och så kvar sedan pojken? Vi har nästan inte behövt köpa något nytt utan fått en massa och så tagit fram det jag och fästmannen hade när vi var små^^ Lite är klart man köpt bara för att det är kul, men det mesta kommer vara återanvänt. Snällt mot plånboken ^^ hihi

2014-06-24 @ 19:20:45
URL: http://joherman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback