Nu tar jag helg!

2014-06-12 15:18:12 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har studerat färdigt för idag, och denna termin! Dock kickar jag igång tre kurser på distans på måndag igen, men innan dess tar vi lite långhelg.
Efter jag är klar med dessa tre kurser på distans kommer jag nog gå på mammaledighet och sedan vara mammaledig tills det är dags att börja på högskolan. Känns skönt att få alla gymnasiekurser klara nu innan, så jag bara kan fundera ut vad det är jag vill läsa under året jag är mammaledig, och sen söka. Jag har läst så många kurser på gymnasienivå nu så efter dessa tre får jag inte ens läsa mer, haha. Denna gång blir det iallafal Filosofi 1 som verkar sjukt intressant, Medier, samhålle & kommunikation och sist men inte minst Hållbart samhällsbyggande. Kommer nog bli spännande att läsa nu under sommaren och in på hösten!

I helgen har vi noll planerat, men jag skulle vilja hitta på något kul med hugo imorgon när det bara är han och jag. Vi får se vad det blir för väder och hur dagen urartar sig, är de varmt och soligt får det nog bli något med bad. 

Akta er för Spiderman bakom mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback