Sån skillnad

2014-06-05 10:56:09 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag slås fortfarande av tanken hur olika mina graviditeter är, jag vet att alla graviditeter är olika men trode iallafall det skulle vara lite samma. Graviditeten med Hugo gick som på räls, visst har det gått riktigt bra denna gången också men jag har mått så fruktansvärt mycket sämre! Jag mådde konstant illa från vecka 6 till vecka 13/14 ungefär (och mår fortfarande illa då och då), har haft huvudvärk nästan varje dag sedan vecka 10 typ (jag blir väldigt överraskad om jag vaknar upp utan huvudvärk en dag) vilket tyvärr har lett till mycket intag av alvedon och koffazon. Det är läkemedel som är ok att ta under graviditeten men det känns ju iallafall dåligt att äta medicin typ varje dag. 
En annan sak är ju som sagt rörelserna, med Hugo kände jag väldigt tidigt och denna gången börjar jag NU i vecka 19 känna regelbundla rörelser. Det har gått snabbt den senaste veckan, från att bara känna typ en gång i veckan så har jag kännt varje dag nu.. även med handen och igår fick även Tobias en liten buff i handflatan! 
 
En annan sak är att omgivningen inte är lika nyfikna som de var när jag väntade Hugo. Familjen runt om och släktningar ställer vääääldigt sällan frågor eller ens visar intresse för denna graviditet, till skilnad emot när Hugo var i magen så var det ett väldigt hett samtalsäme. Dock så tror jag det ofta blir så, vid första graviditeten vid alla veta hur man tycker det går osv... det dom kanske inte tänker på är att detta är typ lika nytt för mig denna gång som förra gången. Hehe.
Jag kan ju också känna att jag lägger mindre uppmärksamhet på denna graviditet än med Hugo, då satt jag ju varje kväll och sjöng för honom och sånt. Nu pratar jag bara om vad som komma skall med Tobias och lägger mig ibland och känner lite på magen. Jag tror det kommer bli mer personligt när jag vet vilket kön det är och sett h*n, för då kan vi börja bestämma namn och sånt och det blir mer nära på något vis. 

 
4 dagar kvar till ultraljudet! SPÄNNANDE.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback