Semester

2014-06-30 20:09:26 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag är Tobias första semesterdag, han ska bara ta ut 2 veckor denna sommaren och sedan resterande när bebisen kommer. Imorgon åker vi till Sundsvall några dagar och hälsar på Tobias faster och hennes man. Hoppas det går bra och att vädret inte kommer suga allt för hårt. Tänk om de vore RIKTIG sommar nu, då hade vi kunnat njuta och bada i havet... dom bor ju bara 2 minuters gångväg från en strand vid havet. Men det är ju iskallt i vattnet. Hehe. Jag får ta mycket bilder och visa er sen när vi kommer hem!

Idag har lillan i magen varit helt vild, om man jämnför med hur hon brukar vara iallafall. Tidigare känner jag bara några få buffar under dagens gång, men idag har hon varit vaken och rört på sig nästan hela dagen! Det började igår när jag gick och la mig, det är som om hon märkte att man kan göra kullerbyttor där inne då... och att det är det hon sysselsatt sig med hela dagen idag. Knas ♥

Nu ska jag göra en smoothie och avsluta en uppgift i kursen Hållbart samhällsbygge. Ha det bra!


"Åh mamma, jag älskar dig... jag tycker om dig. Du är snäll, vi är kompisar." Sa lilla skitungen och kramade om min arm imorse. Hur underbart?! ♥ Sen började lillasyster härja så jag tog hans hand och la på magen så han fick känns henne för första gången. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback