Vecka 19

2014-06-01 19:00:06 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Tiden går... tiden går! Nu är jag snart halvvägs, i tordags gick jag in i vecka 19. Och nästa måndag ska vi på ultraljud, ska bli riktigt roligt och spännande. 


Jag har märkt de senaste typ två veckorna att jag fått super dåligt minne, är helt virrig och tappar bort ord jätte ofta. Ibland skiter jag i att ens prata färdigt en mening/konversation bara för jag glömt bort vad något heter. Super enkla grejer som typ tandborste, disktrasa eller nässpray! Det stör jag mig väldigt mycket på.. men förhoppningsvis är det bara graviditeten som orsakar det och inte jag som håller på att få demens eller något. 
Annars mår jag bra nu, bara illamående någon gång då och då.. däremot har jag varit förkyld i typ en vecka och nu när den nästan gått över helt så har jag åkt på bihåleinflamation. Så jag mår bra gravid-mässigt men jag har satans ont i bihålorna, men det blir bättre för varje dag nu när jag fått kortison spray. 
En annan sak jag tänkt på är att jag är ganska "stolt" (är skönt) över att jag klarar mig helt utan vitamintillskott eller järntabletter! Tycker nästan alla gravida måste ha extra järn men sisst jag var hos barnmorskan var mitt blodvärde bra och jag känner inte att jag behöver extra nu heller. En bra kost räcker långt! 
Hittills har jag gått upp ca 3,5 kg, men känns som på kroppen att jag gått upp typ 10. Jag känner mig och tycker det ser ut som jag gått upp så mycket. Men men :)


 Kommentarer
Postat av: mariekarolina ♥ gravid med lillebror

Woho, spännande med ultraljud! :) Jag har sluppit järntillskott också, både med Felicia och denna gång, fick höra att jag har nästan bättre järnvärde än ogravida när jag är gravid. Jätteskönt :)

2014-06-02 @ 09:37:51
URL: http://mariekarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback