Vecka 22

2014-06-24 15:21:59 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Nu vill jag att tidens ska RUSA! För bara några veckor sedan tyckte jag tiden kunde gå lite långsamt eftersom jag ville njuta av graviditeten men nu bara den senaste veckan har jag börjat längta efter den lilla i magen så mycket att jag vill att tiden ska gå snabbt så jag får träffa henne. Tror det har att göra med att vi börjat fixa och köpa saker nu, det känns mer verkligt och man vill att sakerna ska användas snarast! Hehe.

Jag har även den senaste veckan börjat känna starkare rörelser, ibland är hon nere i ljumskarna och sparkar känns det som och det kittlas jätte mycket! Haha. Tobias känner också utanpå magen när hon rör på sig. 
Jag mår bra nu, inget illamående, huvudvärken är nästan helt borta och magen är inte ALLT för stor ännu. Däremot har jag lyckats bli förkyld igen, men men. 
Jag är inte sugen på något speciellt ännu heller, lite tråkigt faktiskt. Vill ju vara helt galen i något som jag var med Hugo, då åt jag is hela dagarna. Dock kanske det är bra, tänk om jag skulle bli helt galen i typ hamburgare eller något sånt onyttigt... då slipper jag hellre.

Magen igår ♥
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vilken fin mage du har, vad roligt! Får man, av ren nyfikenhet, fråga vad ni ska kalla detta underverk för? :)
Väntar själv en liten pojk som ska få heta Alfred :)

Svar: Vi vet faktiskt inte ännu vad hon ska få heta, men vi har några förslag ;) Och vi kommer nog inte bestämma helt förens hon är ute.. man hinner ändra sig så många gånger under graviditeten.
Ida Arcari

2014-06-24 @ 17:55:12
Postat av: Johanna

Åh fina magen!! Jag har inte haft något speciellt sug, förutom jordgubbar, utan det har ändrats lite från vecka till vecka. Men de sakerna jag absolut inte kan äta har kvarstått^^ Jag vill också att tiden ska gå fort nu så vi får träffa vår bebis, bara 8 veckor kvar till BF så nu närmar det sig^^

2014-06-24 @ 19:18:12
URL: http://joherman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback