Fredag

2014-03-21 18:59:48 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här på bloggen längre förutom graviditeten jag går igenom nu... Jag gör inte mycket om dagarna om vi säger så. Min ork är fortfarande på botten men illamåeendet blir sakta men säkert lite lite bättre. Idag har jag exempelvis bara tagit en Lergigan comp vid frukost, fast det beror även på att dom snart är slut och vill att de ska räcka hela helgen. Ganska sjukt att jag ätit en hel burk på två veckor! Dessutom tar jag Lergigan utan comp till natten och det är en enskild burk. Lergigan utan comp är utan koffeinet som finns i vanliga Lergigan comp. 

Idag har vi iallafall varit och ätit på Max, jag var duktig och åt en delafresh kycklingburgare med en grönsallad, sedan åkte vi och handlade innan vi hälsade på min mamma en sväng. Nu är vi hemma och pustar ut... när jag satte mig i soffan bredvid Hugo nyss försökte han putta bort mig med foten och sa "meh gå iväg, gå iväg och gör mat!". Haha! Kändes väldigt snopet.
 
Åh, pan pizza. Jag blev sugen på en igår... mestadels för det bara tar 2 minuter att "göra dom". Jag har ALDRIG varit så opepp på att laga mat som nu, jag mår dåligt bara jag tänker på det. Uuusch! Tobias stack iväg sent igår kväll och skulle köpa en åt mig. När han åkt började jag fundera om jag skulle skicka sms och fråga om han kunde köpa två så jag hade en till dagen efter (idag) till lunchen, men jag orkade inte och tänkte att det är ju så onyttigt så det är bäst jag låter bli. Sen när han kommer hem länger han fram ett sånt där storpack med 8 st! Haha. Jaja.. så det fick bli en till lunch idag också. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback