Hemma från vc nu.

2014-03-04 20:32:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Hemma nu, jag fick prata med världens bästa läkare på VC och han tog mig verkligen på allvar. Han frågade mycket, förstod mig och berättade mycket om allting. Vi pratade för det mesta, och sedan lyssnade han på mitt hjärta i 2 minuter, tog blodtryck, tog blod och sedan var det inte så mycket mer. Han ringde även till hjärtmottagningen och sa åt dom att skynda på mitt ärende där eftersom de inte ens kollat på mitt ekg där ännu. Det tyckte han var dåligt. Nästa steg är att han ska ringa mig i veckan när han fått höra om hur ekg:t såg ut på hjärtmottagningen och även när han kollat på proverna som togs. Senare kanske vi ska boka in ett stresstest, alltså att jag får ha ett ekg medans jag anstränger mig genom att ex cykla. 
 
Däremot går det inte att göra speciellt mycket för tillfället eftersom jag är gravid. Medicinerna för extraslag gör att hjärtat lugnar ned sig och verkar lugnande. Det skulle bli samma för bebisen då och mot slutet av graviditeten är en minskad puls inget bra för bebisen. Så det är väl bara att stå ut antar jag, jag vet inte... vi får se vad min världems bästa läkare säger. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur gör du nu när du är gravid med kattlåda och så? låter du katten sova med er i sängen?

Svar: Ja, katten sover med oss i sängen ibland. Och både jag och Tobias rensar lådan, jag ser bara till att tvätta händerna extra noga efteråt. Känns som att det inte gör så mycket tidigt i graviditeten, det är väl senare man ska akta sig för kattlådan mer?
Ida Arcari

2014-03-06 @ 13:36:23
Postat av: Anonym

hur gör du nu när du är gravid med kattlåda och så? låter du katten sova med er i sängen?

2014-03-06 @ 13:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback