Vecka 9

2014-03-19 12:49:00 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Imorgon går jag in i vecka 9, enligt ultraljudet igår var jag ju en dag längre gången än vad jag trodde. Skönt att inte bli bakflyttad flera veckor som man kan bli vid RUL, och eftersom jag gjort ett VUL nu så borde jag inte bli flyttad speciellt mycket vid det kommade RUL heller. Jag längtar verkligen tills det är dags för riktiga ultraljudet, jag är så nyfiken på vad det är för kön. Jag hoppas på en flicka men om det blir en pojke blir jag också glad såklart. De flesta tror att det kommer bli en tjej men jag tror nog de kommer bli en till pojke. Hehe. 
 
Hugo fick se ultraljudsbilderna igår men han var mer intresserad av att titta på magen. Han tycker jag har en stor mage nu och brukar lägga örat mot den, han har även pussat den några gånger och vinkat emot den. En gång vinkade och sa "Hej hej lillasyster, hejdå lillasyster". Dessutom har han absolut bestämt att bebisen ska heta Celina. Tror det finns en flicka på hans dagis som heter så. Hehe.
 
Magen är väldigt svullen, men den är söt iallafall. (Bild från i förrgår)
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Oj, vad det syns! Jag är bara 1 dag efter dig men på mig syns inget än :P
Förutom på brösten då ^^
Roligt med ul så här tidigt också :)

Svar: Ja, men det är ju bara för jag är så svullen... Vissa blir jätte svällda om tarmarna medans andra inte blir det. Livmodern är ju fortfarande bakom blygdbenet så det är ju inte den som gör att jag ser ut att ha bebismage. Tyvärr ;)
Ida Arcari

2014-03-20 @ 10:29:10
URL: http://jajja1.blogg.se
Postat av: Anonym

Kul att följa din blogg då jag också är gravid fast i v 7. Hur mår du?

Svar: Kul att du tycker det :) Grattis! Jag mår superdåligt fortfarande men det börjar sakta sakta bli liiite bättre. Hur mår du själv?
Ida Arcari

2014-03-20 @ 14:05:42
Postat av: madde

Vad gulligt med lite mage :) Jag frågade Vincent om han ville ha en lillebror eller lillasyster, "inte lillebror" sa han argt då haha.. Vi har inte gått ut med det än mer än inom familjen, mest pga jobbet.. Men du pluggar nu bara va?:)

Svar: Japp. Jag studerar :) Dock är jag sjukskriven just nu, men börjar nog snart igen.
Ida Arcari

2014-03-20 @ 17:42:26
URL: http://enmandel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback