Date night

2014-05-04 20:38:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igårkväll var jag och Tobias och åt middag på Oleray´s med två andra par. Det var två stycken från hans jobb + deras respektive partner. Väldigt kul var det och behövligt att komma hemmifrån lite för att bara vara oss själva. Mätt som ett smock blev man efter en ceasarsallad och lite sorbet till efterrätt. Tog mig ett glas alkoholfritt vitt vin också, och till min stora besvikelse smakade det seriöst exakt som päron MER! Men det var en trevlig kväll iallafall.

Idag har vi städat Hugos rum alla tre, sedan åkte vi och fikade med mamma, Nettan och min mormor. Sedan gratiskäkade vi hos Hugos farmor, direkt efter det åkte vi hem och jag gick då ut en sväng med Bosse i koppel. Vi träffade på en annan katt som kom och ville leka med Bosse. Dom nosade på varandra först men Bosse är så töntig utomhus (försöker göra honom trygg i koppel ute, men han är fortfarande rädd). Bosse bara fräste åt den andra missen som var så snäll och ville busa lite. Får gå tillbaka till samma ställe imorgon och varje dag tills han är trygg, sedan kanske han blir kompis med den andra. 

Efter jag rastat Bosse tog jag med mig Hugo ut, vi lekte i sandlådan och sedan trampade han iväg på sin cykel till en liten skog i närheten som vi utforskade. Efter ca en timme blev det dags att gå in, bada, äta och sedan bums i säng. Nu ligger han i sitt nystädade fina rum och sover, och jag ska snart sätta mig och kika på fredagens avsnitt av vampire diaries. 
 
Igår ♥ 


Mannen i huset fick frukost på sängen imorse efter en sovmorgon, det förtjänar han! ♥
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback