I väntan på jordgubbar!

2014-05-06 19:35:31 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hugo gjorde mig vacker idag när vi lagade mat, självklart fick han också bli lika fin! Jag diggade muschen.
Nu har jag precis nattat honom, vi försöker få honom att sova i sitt eget rum hela nätterna igen. Lättare sagt än gjort, hade glömt hur jobbigt det är att vakna flera gånger per natt för att gå upp och trösta och i princip natta om. När bebis kommer måste Hugo sova i sitt rum hela nätterna eftersom det blir så många amningar osv på natten som han skulle störas av. 

Tobias har åkt iväg på träning så jag sitter här vid datorn och kikar runt lite. Men när han kommer hem från träningen ska han köpa med sig jordgubbar som jag ska frossa i, framför ett avsnitt av From dust to dawn. Skit äcklig vampyr serie! Första gången jag såg en vampyr attack i serien kissade jag på mig typ, så jävla äckliga. Inga glittrande snygga kärleks vampyrer där inte!

 

Kommentarer
Postat av: Sara- mamma till Ebba

Hejsan! Rätta mig om jag har fel men är inte rekommendationerna att man ska vara försiktig med jordgubbar när man är gravid? Eller det kanske är när man ammar? Kan ha blandat ihop det.

Grattis till graviditeten och all lycka till! ♡

Svar: De är väl kanske när man ammar, jag har aldrig ätit såhär mycket jordgubbar sen jag blev gravid.. så hoppas inte det är när man är gravid. Men de tror jag knappst, barnmorskor brukar ju rekommendera jordgubbar om man har lågt blodvärde. :)
Tack så mycket :)
Ida Arcari

2014-05-06 @ 22:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback