Våran lilla thaiboxare

2014-05-09 17:32:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Det är otroligt vad Hugo är intresserad av thaiboxning, han slåss aldrig annars utan vet att man BARA får boxas hos Phichet (Tobias thaiboxnings tränare) och ibland hemma med pappa. Hugo var med på på en thaiboxnings gala i somras och pratar fortfarande om när han var där. Han minns vilka färger boxarna kunde ha (röd eller blå), han brukar gå till ett hörn i rummet och ta upp nävarna samt buga sig in mot hörnet som de gör i ringen innan match och minns massa smådetaljer! Detta är nog de första grejen han visat stort intresse för. 

Idag såg han Tobias boxningshandskar ligga inne på toaletten och blev jätte sugen på att låna dom, men fick vänta till pappa kom hem för att fråga honom. Det fick han såklart, så han fick ha på sig sina egna thaiboxnings byxor, fotledsskydd och handskarna. Boxade Tobias handflator så han blev helt svettig, och gick till hörnen i köket och bugade. Haha, så himla roligt att se. Vad han bara sög in allt under den där galan han var på! ♥
När han blir 5 får han börja thaiboxas med pappa på Dalarnas Muay thai. (som ni kanske såg i förra inlägget har han en thaiboxnings t-shirt också, hehe) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback