Vecka 15 då och nu..

2014-05-06 11:34:48 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jag satt och kikade igenom min blogg från första början när jag åt frukost idag. Snacka om minnen! Jag skrev så himla annorlunda och kändes väldigt omogen tycker jag, haha. Jag antar att man växer upp när man får barn...
Men det roliga var att titta tillbaka när jag var i vecka 15 med Hugo, min mage nu är lite större. Men det är väl för jag väger mer nu och livmodern är mer "van" så den expanderar snabbare. Hehe. Låg i morse i sängen och drog in magen lite, då såg man en liten kula där livmodern ligger. Kul! Däremot känner jag inga rörelser alls längre, det är jätte konstigt för jag kände ju i vecka 12 lite smått och då och då fram till vecka 13-14. Nu helt plötsligt är röelserna borta, hade jag inte haft mitt angelsound hade jag varit super orolig men nu har jag ju faktiskt lyssnat och hört bebishjärtat så h*n mår bra. Men tråkigt att inte längre känna bebisen.

Vecka 14 med Hugo, tänk att han var pytteliten och låg där inne! ♥


Magen imorse i sängen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nadja

Visst är det kul att jämföra med tidigare graviditet. Mina "magar" skiljer sig också. Första månaderna Väldigt mycket. Men nu skulle jag tror dom är ganska lika i Sf. Har dock inte skrivit upp några SFmått från första, det hade varit roliga att se den skillnaden.

2014-05-10 @ 21:54:18
URL: http://lamiafamiglia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback