onsdag

2014-11-19 11:25:25 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej på er.
Jag ligger fortfarande i sängen, tittar på nyhetsmorgon med Isabell liggande vid tutten och Tobias brevid i sängen sovandes. Inatt var en ganska bra natt! Hon sov hela tre timmar i sträck innan första matingen, det är rekord nattetid. Jätte skönt!
Igår var en härlig dag även fast vi inte gjorde något, jag hann med en storstädning medan Isabell sov nöjt i sin vagn-liggdel, och jag mår ju som bäst när det är städat och rent runt om mig. Sedan tog jag en lång dusch och rakade benen för första gången på läänge. Haha, lyckan att nå ner dit igen.
 
Isabell är sån snäll bebis, gråter nästan aldrig. Bara vid blöjbyte ibland eller när vi klär på henne ytterkläderna. Annars knorrar och piper hon mest när hon börjar bli missnöjd. Sover hela nätterna så länge hon får tutten som hon vill. 
Känns lite riskabelt att skriva såhär, bara för det lär hon väl få kolik typ inatt! Haha. Nej men det går verkligen bra nu och vi njuter. 💓 
 
Nu tänkte jag försöka lägga ifrån mig henne och gå och ta en kopp kaffe, plocka iordning lite här hemma och fixa med tvätten.    Sedan tar vi en promenad till dagis och hämtar storebror. 💓
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback