I väntans tider.........

2014-10-22 13:40:23 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ingen bebis ännu men jag går och längtar och känner efter i kroppen hela dagarna. Det enda jag känner är extrem foglossning (det knakar och knäpper i bäckenet/höfterna så fort jag rör mig typ) och smärtfria sammandragningar några gånger i timmen. Varje gång jag ställer mig upp från sittande eller liggande så hoppas jag att det ska knäppa till och bara forsa ut vatten. Haha! Men det händer aldrig dessvärre... 
 
Lilltjejen har varit helt crazy i magen de senaste två kvällarna, full rulle och inte en lugn stund från typ 7 på kvällen tills jag somnar vid 12 ungefär. Hon kanske börjar tröttna på att vara där inne, eller tvärtom. 
Igår satt jag i sånt där massage-fotbad i två timmar, väldigt skönt och man har ju läst att massage kan få igång förlossningen. Jag märkte några extra kraftiga liiiite smärtsamma sammandragningar under tiden, som liksom gick ner ända ner i ljumskarna. Men inget mer. 
Väntan fortsätter!

Idag ska vi ner till socialstyrelsen och skriva på faderskapsintyg eller vad det heter. Sånt där papper som intygar att Tobias är pappan åt bebis i magen. Känns så löjligt när det måste vara med folk i rummet när det görs, som är vittnen på att jag och Tobias skriver på papperet typ. Haha. Och ännu löjligare är det att om man är gift behöver inte såna här papper skrivas på, för då tas det för givet att det är de som är gifta som är föräldrar. Men men. 
 
Förhoppningsvis är detta sista magbilderna. Vecka 39 ♥
De andra bilderna är på en jätte fin och praktisk filt till babyskyddet och ett babynest som bebisens "bonus-farmor" sytt åt oss. Jätte fina! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback