Sänghörnan klar.

2014-10-10 15:38:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hallojjs, ingen bebis ännu.
Jag har börjat dricka hallonbladste nu och jag tycker nästan jag fått mindre förvärkar av det! Sedan jag tog första koppen har jag bara haft vanliga sammandragningar, inga som gör ont. Lite konstigt kan jag tycka. Men men, jag dricker vidare. 
Lagom nu till helgen känner jag att jag dragit på mig en förkylning, ont i halsen vaknade jag med. Det känns passande när man liksom har tusen andra besvär som är gravid relaterade. Som jag skrev tidigare på min instagram så är det ju kul med förkylning nu såhär på slutet när jag iprincip har alla gravidkrämpor/besvär som finns, förutom homorrojder. Bara det som fattas nu då! 

Dagen blev dock betydligt bättre när jag kollade min sida på distansutbildningen jag går på, och såg att jag fått ett A (motsvarar mvg) i första uppgiften jag skickat in. YEY! Så jäkla härligt. Detta är sista kursen jag går, lite synd det för jag får ju bara högre och högre betyg för varje kurs känns det som. Förra kursen jag läste fick jag flera B:n. Det är riktigt kul. 

Nu måste jag slita mig från datorn, ska gå och fräsha till mig så gott det går och sedan kommer Tobias hem från jobbet, vi ska hämta Hugo från dagis och sedan handla och sånt. Äntligen helg! ♥

Fixade det sista på lillasysters hörna i vårat sovrum. Bäddade rent hennes säng (våran och Hugos också för den delen) och slängde på ett överkast. Vill ju inte att det ska bli dammigt i sängen. Det är gulrandigt lakan, vitt örngott med lite spets och rosarandigt täcke. Blev så fint så.. 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback